теа4е, во 4та сезона Паз не глуми. Гарантирам! И да, не пишувај пост врз пост. Сител нека си синхронизираат турски серии, Ангели да НЕ ми ги чепкаат.
Е да бе,незнам јас што гледам Боже ,боже Ке глуми,видов со свои очи,ВО 4. Еве ти M.a.r.i.l.y.n.Не сум единствена која така вели.
Теаче ја имам изгледано цела четврта сезона... Паз ја има само во првите 2-3 епизоди Spoiler и само лежи како растение и после ја има во 109 епизода а Сиело ја има на крајот Spoiler и не умира . И да ова е Луз
Добро значи неможе сите да грешиме а ти да си во право. И да, тоа е Луз и ќе сака да им наштети на другите, зошто и неа ќе и биде испран мозокот од некоја организација (кои ќе бидат тие мислам дека се дознава во последната епизода).
Не сакаме сите да знаеме што ќе се случува, ставајте во спојлери ^ Иако трета сезона не ја гледав многу, зашто одев на англиски, ми беше интересна. Ама прва и втора ми беа поинтересни
Добро, немораш одма да се раправаш. Јас само сакав да ти кажам дека грешиш. Паз ја нема во 4та сезона, само во 2-3 епизоди. Па сега ти како сакаш сфати го тоа. Незнам што толку се бунтуваш кога најнормално ти кажуваме.