На https://www.youtube.com/casiangeles/videos ги објавуваат целосно епизодите (без превод), па ако знаете сајт каде има титлови споделете.
Дечки а да пишеме на сител да ги замолиме да ја објават серијата? После А1 тие ја презедоа па ако има големо барање можеби ќе ја пуштат пак, Вреди да се обидеме.
Мило ми е што не сум единствена. Мислам дека после толку турски серии заслуживме една шпанска серија, а подобра од Ангели нема! Ќе пишам порака до Сител телевизија па ако добијам одговор ќе исвестам.
Ова е одговорот што го добив од Сител: Здраво ќе ја имаме во предвид вашата сугестија и ќе ја разгледаме можноста за емитување, поздрав.
Оваа серија ми го обележа детството дефинитивно. Мар и Тијаго ми беа омилени. Абе тоа беше паѓање во несвест по Тијаго и песните негови плус личеше на детето во кое бев заљубена и ептен бев во филм. Од постери слики, списанија се си прибирав. Фино си ги гледав до 4та сезона. Со душа ја чекав секоја епизода. Бев пубертетлика голема и ме годеше музиката и фразите во неа. Искрено ми фали тоа време.... беше добар и среќен период.
Ја изгледав цела кога ја даваа. Онаа која ја глумеше Мар не ја бива за глума.Многу лошо глумеше.Другите беа ок. Четвртата сезона не беше многу интересна,делуваше како исфорсирана.
Ја имаше на јутуб ама без превод, сигурно и на други страни онлајн се наоѓа, инаку и јас би ја гледала пак на тв ако ја даваат Детството ми помина со серијава, тој албумот што беше со сликички цел го имам собрано па на песните кореографии колку правевме леле, лелесамо што последната сезона ја усраа ептен...
И ден денес по не знам кој пат си ја гледам на јутјуб, најомилена серија ми е од сите шпански што ги имам изгледано