Лил морам да те разочарам ама 4 сезона е врв на имагинацијата на Крис Морена... иако е таква верувајте ми 4 сезона е најубава од сите,највозбудлива,ја гледав на јутуб ама со цело срце чекам да почне.... најсмешна сезона воедно...
Мислам дека серијата започнува на местото од Езел..Езел треба да заврши сега и Ангели сто посто ќе биде на местото од Езел..Едвај чекам да почне
Вчера баш ја начекав 19 епизода од 1ва сезона, ама без синхронизација. Ама за жал на КТВ (Само Кавадарчани можат да ја гледаат.)
Убаво би било на сите сезони да се потсетме,но само 4 ќе ја даваат. Но,пример да ја даваат од 1-ва сезона ,па веднаш потоа без прекин 2,па 3,па на крај 4 Инаку синхронизација нема да има и не е можно.Како прво им треба пискав глас за Тефи ,тинејџерски глас (сигурно нема бабици да стават да ги синхронизираат )...итн,итн...Такаа да нее е можно и нема да има синхронизацја. А ако неможе од 1 барем би било добро и од 3 да даваат...Ама од 1 мислам дека ке е нај интересно. Унаку,многу си ги сакам Рама и Вале,и мноооооогу сакам да бидат заедно... Ама нема да бидат
Spoiler Само Есперанса и Тијаго ќе се сеќаваат на се.Но,колку што гледав на епизодите ќе постои еден ѕид кој ке ги дели дечкиве.Но,потоа кога сити дечки ќе се соберат,ситее...ќе го срушат.Жално е што нема да ја имаат меморијата... Едвај Чекам!!!
Прекрасна е сценава. 10:00, погледнете до крај. Бај д веј мило ми е само што тинајџеркиве не сме заразени со Ангели, имаме и повозрасни гледачи. И Сајмон(Симон) ми е многу убав. Златна тројка, со Мар и Тијаго. http://www.youtube.com/watch?v=SJ-WK_EL918
ги гледав и 1и2и3 сезона ама сега освен некои имиња речиси на нишпто не се секавам. ама многу сакам да ја гледам 4 иако знам дека многу ке отиде накај "сајнс фикшн" али тоа е тоа.дали некој може да ми пише или да ми прати линк со детална содржина за сезоните поединечно видејки на википедија има малце.фала ви однапред девојки
Еј девојјки на реклама на Сител ,кога ги кажуваат сите серии ја кажаа и Ангели. Јеееесс...јес..Јесссссс.Значи наскоро би требало да ги гледаме нашите ангели!
Добро веќе во неколку постови го пишуваш истото. Не спамирај! Иначе гледав неколку видеа од почетокот на третата сезона и сите кога ке паднат на различни места ќе најдат по некој предмет. Што беше работата со тие?
Како прво знам дека од која сезона е, дури и пишав дека е од трета, ако не си видела еве ти болдирав. Третата сезона ја немам гледано многу, па затоа и прашувам. Како второ, само ти реков да не спамираш и да не пишуваш повеќе постови со иста содржина.
Не верувам да биде на местото на Езел, оти е тинејџерска серија. Веројатно ќе биде околу 13:00 или 15:00
Да, така ќе биде. Од 13:00 или 15:00. И ќе има насабајле претпоставувам некаде крај 10:00 или 11:00h за да можат да ги гледаат и тие што се прва и тие што се втора смена.
Вемпајр јас те разбирам... на крајот на третата сезона Сиело им ги даде предметите за да се сеќаваат на неа. Не можам да ја најдам епизодата ама се сеќавам Мар доби парферм, Јасмин виолетово шалче... така? А воедно така почнува и четвртата сезона. Сите се наоѓаат на различни места, а со нив се и тие предмети. И после ќе си следиме... ќе видиме што ќе се случува.
Мар-парфем Јас-виолтово шалче Тијаго -меч Рама - Бумеранг ,така го викаа Тачо- плоча. Сајмон-игличка Вале -перо Тина (или како се викаше)- огледалце ....Ај доста се овие...