На кој не му беше симпатија. Spoiler А иначе, Мар, Јасмин и Љека ги знам од една друга серија, на ОБН играше, Флорисиента се викаше исто од Крис Морена, и како помали многу беа слатки. Spoiler Инаку серијата беше преинтересна, нешто како модерна бајка за Пепелашка ама штета не ја догледав и не знам како заврши. 2 сезони има, кој сака нека ја гледа нема да зажали.
Мислам дека во октомври или ноември ќе почнат да ја даваат. Првата и втората ми беа најинтересни а третата не ја ни гледав од што ми беше досадна си велам дека четвртава ќе биде интересна
Нема шанси да е на местотто на Езел.Бидејки мислам дека „Под сенката на врбите“ ке дојде на негово место. И веројатно Ангели ке почне крај на Октомври или Ноември.Или крај на Септември?
^ Е сега Тачо е далеку поубав. Среден со кратка коса, набилдан . (не е ваков во серијата, после серијата се ишиша). Порано ми беше ептен несреден и воопшто не ми се свиѓаше.
Ја гледав кога бев прва, втора година. Сега не би ја гледала. Некако ептен ми изгледа смешно што толку сум ја сакала порано. Ај првата и втората сезона не беа некако лоши иако како и секоја друга тинејџерска серија. Ама натаму другите, не дека ги гледав ама од тоа што видов премногу фантазија, глупости во боја. Па повеќе се обидуваат да бидат смешни отколку што навистина се. И многу пискави гласови имаат во сите серии од ваков тип. Ама Тијаго е многу убав . Симпатија ми беше и на мене. Мар ми беше порано убава, сега ми е многу како детенце. Јасмин ми е некако поозбилна и поубава. Порано се палев не Ангели, сега нема да ја гледам сигурно.
Aбе на вас помалите што сте, не ви ја пуштиле Mлади бунтовници, затоа се радувате со оваа Tреба да се ургира за Mлади бунтовници пак да се пушти, е таа беше интересна тинејџерска серија
Кога гледав ангели имав 13 години,кога почна,и ми текнува кога после голема пауза ја емитуваа 3та сезона и со сестра ми пеевме „АНГЕЛИ ОД СРЕДА,АНГЕЛИ ОД СРЕДА...“ се додека не почна и от тогаш колку време помина,веќе пораснавме,ама сепак ќе си глеаме
Абе ние си се радуваме от шо си ја сакаме серијаваа и от шо си ја чекаме а не дека не ни пуштиле некоја друга.Незнам за Младите бунтовниции амаа Ангели е НАЈ добра и нај прекрасна. Инаку никаkоо неможаам да дочекам..Ама најмногуу сакамм сега од Октомври да почне и што побргу.Ама ај ке видиме.
Јас ги имам гледано и МЛАДИ БУНТОВНИЦИ и АНГЕЛИ, и можам да кажам дека двете серии се прекрасни. Ангели ако не грешам мислам дека почна крајот на мај/почетокот на јуни кога завршував 4 одделение и од тогаш епизода не пропуштив. А овие од Сител едноставно голееемо БРАВОО, малку доцна но подобро сега отколку никогаш. А канал5- сите откупија тинејџерски серии единствено вие останавте да давате индиски и турски! Инаку кога точно почнува или не се знае?! <3
Ангели 4 започнува на Сител телевизија веднаш по завршувањето на Индиската серија „Слушни ја мојата судбина“ од којашто остануваат уште четириесетина епизоди. Така ми кажа една другарка.
^ Епа и јас не знам точно. Не мора да значи дека ќе игра тогаш, може друга серија ќе игра тоа време, па Ангели порано.
Некои новости околу термините за емитување? Дека слабо гледам сега ТВ, па да не сум пропуштила нешто.. ?
Јас мислам дека тоа беше накај средината од трета сезона. И накарјот сите се најдија на една пустина.. Инаку незнам што беше тоа кога Мар и Тијаго се качуваа по едни скали, и се најдоа на едно пусто место, и почнаа да се бакнуваат..така некако заврши сезоната.. Можеби сум грешка ама не се сеќавам добро.