И сега кога ќе почнуваат? Едвај 5-ти ноември дочекавме сега можеби дупло ќе чекаме. Ај битно за распустов ќе има што да гледаме, се надевам.
Овие на почетокот ми беа многу интересни. Нели тинејџери и сите се соживувавме ептен со улогите. Ццц Арно ама после кога почнаа со сите тие 35ти димензии, времепловидби и глупости, престанав да ги гледам.
А што е проблемот сега што не почна серијава? Јас па се израдував дека Ангели ова она...Цели 2 недели рекламираа почеток на Ангели и се виде почетокот....
Очигледно или не ги имаат откупено епизодите или не ги имаат земено. На сајтоот од Сител немаат одговор ,не одговараат а има толку изнервирани кои им пишуваат... Тоаа и се очекуваше.
Има некој информација кога ќе почнат ? Веќе изгубив надеж дека некогаш ќе почнат. Барем да не известат, да ни кажат... да не се надеваме за џабе.
4 Ноември замина, овие абер немаат, барем да не известат, да знаеме да чекаме или не. Ќе пуштат или не.
Има некој абер кога ќе почнат? Ако воопшто почнуваат.. Не верувам дека џабе даваа реклами дека ќе почнат, ама кога? Следната година? Лоол
http://www.youtube.com/watch?v=yk01-RXcnxs На youtube ги имате сите епизоди...еве а првата од 4 сезона....
имаше проблем со транспортот на материјалите, но тоа се надмина и очекувајте серијата да почне во теков на месецов.
Еве нова вест во врска со Ангелите - На Сител видов дека уште единаесет дена ќе започнела серијата. Едвај чекам и јас да ја гледам. Позз