Се сеќавам со колкава еуфорија чекав да почнат епизодите од 1,2 и 3 сезона. Ма стари времиња. Како и да е пак уште јас со еуфорија си ги чекам да почнат епизодиве. Утре во 11 и 30...
Епа чекањето се исплати. Чекавме три месеци, ќе почекаме уште 24 часа. Мала Шала. Предобра серија, Мар ми беше, и ми остана најсакана глумица.
^^ А кога ќе почни ќе си раскажуваме што се случило во епизодата Шала,шала. Чекавме и дочекавме! Јејј...УТРЕ....
Да знаев дека ке ја даваат и оваа сезона, немаше да го гледам на нет и тоа без превод. Ама ако, пак ке го гледам
Едвај чекам да почне. Мене навистина мноогу ми се допаѓаат и глумците и приказната на серијата,се.Нема да пропуштам ни епизода.
Со душа се чека 11 часот Малку да ве потсетам на убавите времиња http://www.youtube.com/watch?v=xuan28JkSKs
Мака ми е што не можам да ги гледам, на работа сум до 4. Ако знае некој кога друг пат има реприза (на пример, навечер, после 4 или за викенд, нека пише). Ги гледав на почеток и би сакала пак да ги гледам. Не се класична шпанска сапуница, туку баш интересни случки имаат.
тролололоооллоло УШТЕЕЕЕЕ 1 СААТ !! ја идам да зеам пуканки чипсови и планирам и после таа во два да ја гледам ^^
незнам можда како што прочитав погоре некој пиша дека почнувало во 11:30 и горе у лев агол пишува следува ангели пааа идам ја ја напуштам феминааааааааааа ви посакувам убаво гледање
Ја пропуштив. Со душа ја чекав, си станав во 10 и заборавив да ги гледам, сега сум ко Изгубен Германец, ниту знам што се случило, ниту пак ги разбирам. Ај некој нека ми ја раскаже епизодава ако може... Сега ја фатив сценава со Мар, мислам каде што ќе се допрат со Тијаго, тоа го имам гледано ама претходно што се случи, како почна?
Немам да имам можност да ја гледам во 2, а исто и Глоси мислам, а ме интересира сега каква е, па од време на време планирам да си ја подгледнувам, ако може накратко да раскажете што се случуваше, да не воведете малку во спојлер?