Сезоната има околу 130 епизоди,инаку погоре видов некој пост зошто Луз им го прави сето тоа.Таа им го прави тоа затоа што и на неа и е испран мозокот... Spoiler само не се баш сеќавам кој беше виновниот за тоа мислам дека се викаше Џеј
Јас едно време гледав и епизоди од 4та сезона, можда едно 20тина изгледав, ама оти ги гледав на нет ги заборавив. И, ќе се појави ли тука Паз? Ау, колку ја сакав. Ептен ми е убава, и со расти, и без расти и со кратка фризура.. Spoiler
Јас врска немам што се дешава со серијава.Памтам редовно ги гледав прва и втора сезона и чат-пат третата сезона.Мада од трета сезона ништо буквално ништо не памтам што се случуваше. Во првата сезона бев в крај занесена,и дури во сон можев да ги раскажам епизодите Е сега вчера гледав од оваа новава сезона една епизода и воопшто неможам да се вклопам,помина многу време од ко ги гледав Ангели јас,па дури заборавив кога беше. Инаку најмногу од сите ги обожавав Тиаго и Мар. Уф бре Тиаго и сипматија дури ми беше Сакам да прашам што се случува со Сиело и Нико? Дали воопшто ќе се појават во серијава ? И како дечкиве се најдоа таму каде што се? И што и се случува на Јасмин?
Сиело и Нико ги немаше ни во третата,а во 4тата на крај ќе се појават А Паз нема да ја има скоро цела сезона затоа што Емилиа Атиас мислам дека не сакаше да глуми во оваа сезона ...
Оваа серија заслужува 1000+ епизоди а не индиските глупости. И искрено кажано...малку се 103 епизоди Не не сум шекната Вистина мислам Инаку некој ќе може да ми ја даде денешната епизода со превод??
И јас ја гледав серијава, ама одамна беше и многу работи сум заборавила. Затоа сега не можам многу да се поврзам со новата сезона. Паз, и Сјело нели е истата лиќност/глумица? Таа плавата со растите? И зошто таа е како замрзната сега во оваа сезона? Кај ја фатија неа? На Рама нели му е избришано сеќавањето како и на другите? Зошто му се враќаат спомените?
Spoiler Да да Џеј.. всушност Симон (Оној возрасниот од иднината) Затоа Вале ќе остане во иднината со него за да не стане тој истиот Симон што и го перел мозокот на Луз
Spoiler Дада,се сетив.Сите се вратиа во нивното време само тие останаа таму Епа тоа е Паз фатена од министерката,само не се сеќавам зошто и таа сега ќе отиде на Еудамон.Инаку на Рама полека ќе му се враќа памтењето но пак ќе му го избришат :/
А, првата епизода ја нема ставено на интернет? Нејзе и денешнава (четврта) не ги гледав Ако ги има некој нека ги постира
Денес почна???!!! Лелее сега прочитав пред четири дена почнало а јас појма немам јас мислев од јануари ќе почне каде да гладам сега? сител ставајте на јутуб епизоди со превод!!!
Да си кажам јас,иако ми се свиѓаше кога почна сега ми е мн досадно нз како ќе изгледам уште 130 и така сеа 2 пропуштив али гледав што ќе се случи на крај па барем ми олесна.
Мене нешто не ми е јасно.... Spoiler Нели оваа шефицата на министрите што се вика Луз , ја имаше и во 1ва сезона како малечко девојче, Хустина што го држеше во таја гробницата во една соба со играчки...Епа нели овој Љека ја откри таа собата и се наоѓаше постојано со неа и носеше јадење и други работи(Љека беше поголем од неа)Е сега како може да е оваа Луз олкава жена а овој срцастиот Љека е помал од неа каде каде.Според некој логика треба да е она помала од него а овој оголем
^ Епа и со Паз И Хоуп се исти, а Паз е ќерка на Сиело. Односно, Мар, Тијаго, Љека(Жека), Тачо, Јасмин, Каридад, Начо, Валерија, Симон, Лука и сите тие всушност отпатуваа во иднината и ги сретнаа Паз И Хоуп, а они си помислија Сиело си направила расти. Сума сумарум, така е зашто они демек отпатуваа во иднината. Гледаш, Луз дури и 3 ќерки имала.