Со нетрпение го чекав да почне но кога почна ме многу брзо ми здосади...многу е нејасен филмот и фантазија е...
Нема порта И ако отвори некоја што.. нема шанси да се виде со некој и така Јасмин веќе излезе од внатре па ништо не се случи!! Верувај ми клучот ќе нема толку голема улога!!
Добро можеби.Но јас реков за портата која е кај ѕидот. Бидејќи и Мар во сонот така кажа... Но,добро можеби грешам. Исто така има и книга како серијава.Ја прочитав .Супеер е.
Одвај чекам да почне новава серија а не сакам да заврши ангели, ама додека ја донесат во македонија нашиве телевизии ќе си почекаме...
како нема фантазија? бришењето на сеќавањата е повеќе од фантазија и мене некако не ми е интересна....Рама не е каков што беше претходно....
да бидиме реални не е нешто посебно минатите сезони беа каде каде подобри.. ама сепак ја гледам заради Тијаго и Мар
1 сезона ми беше најинтересна и редовно ја гледав...Ниту 1 епизода не испуштав.Исто и втората.Е веќе третата ми скисна од преногу фантазија и немав доволно време да ја гледам Сега почнав пак да ја гледам и баш ме интересира што ќе се случи иако е премногу фантазија
Е aјде де Глупости Иначе само овој понеделник и вторник нема да има Ангели, после пак ќе ја даваат од понеделник до петок, нели?
Во програмата на Сител пишува дека треба да почнат по серијата Мајка во 14:15 но сега кога заврши Мајка почна Бурни Времиња да не заборавија за Ангели?