Понеделник немаше поради Мајка, денеска нема да има поради филмовите и новогодишната програма. А од Среда ќе си има нормално во вообичаеното време. Ви сликнав, еве.
Ги обожавам Ангелите, ама не можам да ги гледам поради обвриски... Се надевам дека за распуст ќе можам да ги гледам накогаш!
Хах Мар ја најде камерата...Најјака.. Хоуп нема да се откажже се додека не ги најде другите.И ќе успее во тоа.Кралица е!!!
Незнам дали имате забележено во Н.Е. се носи само бело, црно и сиво. Зошто така? Иначе фајнали таа монотонија ќе ја пробие Мар со црвениот фустан.
^^Мар ќе носи црвено кога ќе има некаква прослава во Н.Е. Тогаш сите девојки ќе бидат облечени во бело, а машките во црно. Па Мар си е паметна што си облече црвено
Да де за тоа знам ама мене не ми е јасно зошто мора само црно и бело. Така оваа предлага Луз ама има нешто. П.С. Многу е убава песнава http://www.youtube.com/watch?v=4nvn8t34Bgo
Неколку страници наназад беше поставено истото прашање. Веројатно за да се разликува,стилот во 4 сезона е таков. Нема друго објаснување...
Па јас и немав баш забележано дека црно бело се облекуваат се додека не го гледав на интернет тоа со Мар каде што е во црвено
Mи недостасува неизвесноста, ми се чини дека во оваа сезона има најмногу фантазија дури и ме нервира! но ќе продолжам да си ја гледам многу си ги сакам ангелчинава! хихи
Како се викаше овој синот на Начо што се појави на крајот од оваа епизода?Нели и во 3 сезона го имаше? Иначе само мене ли ми фалат Сиело и Нико?
Да да.. ама Мар некако ми стана во оваа епизода, живците ми ги пукна.. Јас и онака многу не ја преферирам Мар, амаа денеска.. се фали ова она имала 72 пораки!! ОК извинете не е нешто којзнае што.. ама јас да си кажам,м..