Ај дајте линк од епизодата што беше денес.Значи глупо е вака па не ми се станува толку рано за да гледам.
^еве линк од сите епизоди http://www.youtube.com/user/Angeli4Makedonija а еве и од денешната http://www.youtube.com/watch?v=X9rTZ9OYazc и јас почнав само на интернет да ги гледам, неможам на сител се нервирам.
Ама ајде... Ако продолжат вака богами ни епизода нема да запамтиме... ја сецкаат на делови.. Инаку ќе сум офф ама само да ве прашам.Извинете што сум надвор од тема. Неможам од на Јутуб да спуштам песна на компјутер (се работи за песна од ангели и затоа прашувам тука ) Ќе може некој да ми каже или да ми пише ЛП? Ве моламм..
Знае некој како се вика песната што во денешната епизода тео и ја пееше на јасмин преку телефон? и ако може нека даде линк еве што им пишав преку фб на сител по порака Ве молам вратете ја повторно Ангели да се емитува во 14:00,многу луѓе мислат дека така е подобро.. И плус вака што ја сецкате во 11 кога се емитува гји нервирате сите што ја гледаат серијата! толку турски серии има а вие неможете да издвоите 2 саати(немора да се 2 саати,еве 1 нека биде) за тин серијата Ангели,толку ја чекавме ние,а вие сеа... Немојте ова што го напишав да го сватите како нешто лошо Ја само сакав да ви укажам,да ви помогнам да имате повеќе прегледи Ви благодарам однапред
значи ова што го има на youtube не е целосна епизода, последните 10мин секогаш ги нема....зошто е така? Spoiler инаку, од љубопитност морав да гледам делови од последната епизода, па така и од претпоследната нешто....ептен некако тажно ми дојде....
Бидејќи моментално не сум во Македонија, Ангели гледам на интернет. Тука ги прикачуваат целите епизоди. http://casi-angelesmacedonia.blogspot.nl/
првата сезона омилена ми беше, не пропуштав епизода, втората- и така и така, третата веќе премногу магии и такви глупости исто и четвртава, ама и не паметам што се случуваше така да не ја гледам. само последните епизоди ќе ги изгледам чисто онака да видам на крај што ќе се случи.. инаку порано мар ми беше омилена, хаха..
Абе се знае дека првата сезона беше најдобра од сите,се знае -и нема конкуренција.И нема замена.И втората беше добра,исто и третата одлична , ама четвртава ми некако премногу тажна,така сите се разделени,немаат никаква врска меѓу себе,бришење на меморијата... Ама знам дека отсега следуваат подобри епизоди.
ај вака да си потпрашам уште нешто...во спојлер ќе ставам.... Spoiler тој жеј е всушност Симон од тогашното време, 2031 мислам беше, ...не и ја избришал меморијата, туку само и ставил дека ја напуштиле/или оставиле како и да е..... ее ме интересира зошто така и направил? може е кажано во претходните сезони ама не ми текнува, одамна беше....
Мхм и јас тоа кажав ама незнам и јас зошто.. Можда дека и е сестра на Сиело..па да не им требаше помош во спасувањето на Еудамон па овај да ја сврти против нив..
Не е баш некој убавец! Spoiler според мене нели! Една сцена од последните епизоди ако разбереш така браво за тебе!!! :geek: Значи не е можно цела сезона да не ја гледаш само последните епизоди подобро гледај си ја уште од сега да не се разочараш! :geek: