Мене не ми е јасно која му е целта на тој Џеј што вака им прави на сите? Зошто им ги бришат сеќавањата? Што сакаат да постигнат со тоа? Да изградат еден нов свет? Малце ми е чудно, неможам да им ја сфатам целта. Иначе незнам зошто на вас не ви е, ама мене па баш ми е интересна сезонава и сите случки. Едвај чекам следна епизода.
Spoiler и мене не ми нешто нај нај овој кристобал.... A.Fenty....мој совет, значи не мислам ништо лошо или како и да е, подобро да ја гледаш цела сезона, а последните епизоди не, ептен ми се некако да не речам глупи............
може некој да ми каже како се вика песната во 43 минута од епизодава и сеа ја даваат во сегашните епизоди http://www.youtube.com/watch?v=Mys3gSqRf0g
Лелее, кога трчаше Тијаго по Љека цело време велев „трај тијаго, трчај тијаго“ ама ништо.. А знае некој како ќе ја вратат Алаи и дали нешто Lа Resistesija ќе добијат од киднапирањево? :geek:
Ги имам гледано сите сезони, сите епизоди али не можам некако да се снајдам, иднина, минато, сегашност ,ми се испомеша се' . Некој да ми пообјасни во врска со времето кога се одвива сезоната или така нешто..
Прва и втора сезона си беа во сегашноста. На последната епизода од втора сезона, отидоа во иднината и таму останаа цела трета сезона. Сега во четврта сезона сеуште се во иднината, дека нели на крајот од трета сезона владата фрли бомби и зема неколку од ликовите. Spoiler А на крајот од четврта, ќе успеат да се вратат во минатото и се ќе си продолжи како во втора сезона.
Spoiler Кога ќе дојде врееме да си одат во минатото ќе дознааат дека некои од нив мора да останат во иднината,за жал Симон и Вале ќе останат во иднината кои некако ке се снаоѓаат за живот бидејќчи кога ќе го срушат ѕидот во иднината ќе е се` пусто и тешко за живот. Дознав нешто многу интересно. Алели и Монито биле брат и сестра односно близнаци,иако тие во серијава беа многу малечки оваа година наполниле 17 години. И преслатки се...
Се надевам не сум офтопик ама морав. Колку си јакаааа! Puberty you are doing it right! Боже како напален манијак сум, срамота.
Spoiler ^ Според мене Еуге (Јасмин) е поубава од Марија (Мелоди). | Денеска не ја гледав ја имаат ставено сител на јутјуб?