Ги имам гледано сите 4 сезони и ги обожавам! Прво ги гледав на А1 се додека не ја ставија Иза. После веќе ја немаше 4та сезона, па си ја најдов на нет и си ја гледав.
Иако нереална премногу ја сакам оваа тин-серија. Најинтересна ми беше Тефи. А омилена ми беше Мар. Сакам да се емитува Ангели 4!
Првата и втората сезона ги гледав многу оваа последнава што ја даваа кај нас не ја гледав многу ама пак знам што се случи.Инаку не е фер веќе не ја даваат инаку баш сакам да ја има и четвртата сезона.
Абе каква Иза..(според мене најглупавата серија во 21 век) немора да се сложите со мене. Па и ангели не беа којзнае што.Имам нешто гледано.Серијата каси ангелес не ми беше нешто посебно убава колку за губење време..не ми недостасува ни ништо.цц........ Само ме потсетува на некое време кога ја гледав.Само затоа неможам да ја критикувам.Патем Јасмин и Мар симпатични ми беа.
Не дека јас ја гледав серијава, воопшто не ми се допаѓаше и не сфаќав како можат мои врсници да ја гледаат, но кога веќе толкава публика ја бара и со години им ја даваа, што ги кошта толку нашиве телевизии да ја дооткупат, и онака по цел ден програмата им е пренатрупана со туркише. Ако за ништо друго, барем шпански ќе учат помаливе од ова.
Пфф... серијава многу си ја сакав, ама сега видов во каква глупа чорба сум се замешала. Не ја сакам стварно, а порано умирав за нејзе. Не беше нешто којзне што. Бог да чува. Од вакви сега ми се Највеќе си ја сакав Јасмин (Еуге) а највеќе ме нервираше Мар, уффф... лудача не можев да ја трпам.... богзнае зошто... абе и се е можно!!
Серијава ја гледав и ми беше ТОП.Па дури и се заразив со неа.Со братучетката толку ја гледавме што дури не смеевме ни да испуштиме ниту 1 епизода Ама после кога ја прекинаа...! Доста време помина откако не ја имитуваат па дури и заборавив до која сезона стигнаа...Мислам 4...Мислам дека сега ако ја дадат треба 4 да се имитува...Воо правоо сум...??? Навистина беше убава и искрено добро би ми дошла летово да ја пуштат да поушиваме додека ја гледаме ...ама изгледа тоа нема да се случи Овие изгледа навистина заборавија деа серијава постоии...Инку некој ја има гледано последната сезона(онаа до каде што застанаа) Ако знае некој од вас би ве замолила да ми дадете линк каде да ја гледаам!ПОзз