Луз и Кристобал имаат 2 посвоени ќерки. Тоа се Нина и Алаи. Нина не живее со Луз и се прави нема пред децата од Ресистенсиа (Отпорот). Биолошки родители на Алаи всушност се Хасмин и Тачо. Луз ја земала Алаи на самото породување на Хасмин. Додека пак, Нина е клон на ќерката на Џеј, Росе. А Џеј всушност е Симон, во иднината. Така да, Нина е клон на ќерката на Симон и Валерија.
Луѓе ај ве молам некој нека ја стави тука вчерашната епизода оти ја пропуштив.. Spoiler tea4e ќе можи да ми пуштиш слики од алели и монито да ги видам, не можам да ги најдам..
А што всушност е клон? А инку Јасмин во иднината ,во 2018 година,кога ја има родено Алаи ,Луз веднаш и ја има земено. ^^Krem4e ќе ти ги пуштам.
Чекам.. А клон значи некој ист како тебе да има скроз ама да не е роден или направен природно Како во Жаде ..
Да ве прашам нешто девојки. Во денешната епизода Луз ќе му рече на Тео дека има инфилтриран во групата на Тијаго. Кика е тоа?
Истото го кажав и јас. Иначе клон е идентична копија на некој човек. Овој пат, направен е клон, бидејќи Росе била болна од некоја болест, па Џеј сакал да има иста на лик ќерка само што ќе биде здрава. Но и овој пат не му успеало целосно, бидејќи Нина е болна од астма или некоја слична болест. Иначе еве линк од 19та епизода. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... of1PEPpsZs
Ајде ако пишувате нешто што не е откриено, ставајте го во споилер. Не сакаат сите да дознаат однапред се.
^ Јасмин - Еуге, Хоупи(Химена), Љека (Стефанио), Палома (Милагрос)(онаа со Љека што е распарталената), Алај (Валентина), Симон(Пабло) итд... Мар ми е антипатична.. :geek: Палома ми стана речиси омилена заедно со Јасмин, преубава е..
Spoiler Кика не е инфилтрираниот. Ќе дознаеме кој е во 28 епизода. Омилени: Хоупи, Рама и Палома. Епизода 20: http://casi-angelesmacedonia.blogspot.c ... 10_16.html
Инфилтрираниот е : Spoiler Гонзало Омиилена ми е Мелоди (Мариа Дел Kеро,навистина преубава,многу секси),Тефи,Јазмин, и Тачо Spoiler
Не знам што ви е Мелоди толку убава се изненадив колку го мислат тоа овде А Јасмин е најубава, тоа да сме на чисто
Хмм,па секој има свој вкус ,според мене таа е најубава...Не знам што те изненадува тоа што мислиме така...Се гледа колку е убава. А како што гледам според многу Мар е најубава...Иако не знам што гледаат во неа...Сепак сите сме различни
не знам мелоди не ми е ништо посебно и затоа ми е чудно што толку позитивни коментари а пак исто и тефи што Јасмин ми е сепак врв ] и ми е мака уште слики да барам а има преубави ни Мар не е за мене нешто посебно ама од Мелоди е посимпатична
Па ти мислиш дека се мачев за ти да видиш? ајдеее од ќеф сакав да ставам ама ме фати мрза И јас си го кажав моето не гледам причина од цитирање постојано.
А уште ова морав Мар многу нискичка била, и повеќе од што мислев Јасмин пораснала машала порано ми се чини тука негде беа Штиклите исти им се отприлика