Spoiler Сигурна сум 100 % дека инфилтрираниот е Гонзало. Ќе се дознае во 28 или 29 епизода мислам и ќе ја земе Мелоди како заложник
Јас сум малку назад ај ве молам ако може некој да ми објасни што е тоа инфилтрираниот? Се сретнаа Мар и Тијаго? Што направија ја зедоа Мел?
Spoiler Кика откај дечките е ? И дали она знае дека Гонсало е инфилтрираниот и дека Нина е ќерка на Луз?
Инфилтриран значи работи против нив. И сеуште не се сретнале Мар и Тијаго и ништо не и направија на Мелоди.
Spoiler Тера ќе ја предаде Тефи во таа епизода како што се сеќавам! (28 епизода зборам) може сум грешка но мислам дека така беше кога гледав . Инаку Кика не збори со Камило туку таа МИСЛИ дека зборува со него.. се е тоа план на Луз.. Камило е мртов.. А тој во телефонот и вели дека е мртов но живее! (Што не е можно дури ни во нивниот свет! ) Тоа е стапица.. Хах јас така разбрав дека е додека гледав со мојот шпански
Ама вака инфилтрираниот кај Луз е всушност Хоуп така?? А кај другите е Гонзало.. Јас така сватив зашто само Хоуп се сеќава на нив и минатото..
Чекај,чекајјј... Гонзало е против дечкиве? ЗНАЕВ. Ама не разбирам која му е целта?? И Нина е исто против дечкиве или со нив е? А извинете,а што е тоа инфилтриран..? А јас мислам дека Паз е во Еудамон. *Денешната епизода може? Знам ,дека ја има погоре но компјутеров не ми ја отвора,ако може линк..? И да ве прашам ,како се вика песната вчера што ја пееја машкиве од Ресистенцијава??
Луѓе па читајте ги претходните постови,има се напишано и објаснето ! Spoiler Мислам дека Кика зборуваше со Камило стариот...А потоа изгледа дека Луз ќе дознае дека Камило е мртов,мислам дека не е никаква стапица...Но не ме фаќајте за збор,така се сеќавам дека беше. Инаку еве ви една информација повеќе Тефи и Палома ќе бидат фатени од страна на Луз,но тогаш Кант ќе биде од нивна страна и нема да им ја избрише меморијата,тоа беше некаде около 70 епизода (пак не сум сигурна) А Тера изгледа дека ќе ја однесе Тефи кај ѕидот ама нема да успејат тогаш да ја фатат туку подоцна,за тоа погоре што ви кажав
http://www.youtube.com/watch?v=0_Ru7bCH ... r_embedded Денешната епизода. http://www.youtube.com/watch?v=xYosCeyuaAI И ете ја песната што ја пееја.
А кога кажаа дека Гонсало е инфилтрираниот (добро нема везе, можеби некој од тука и ги има гледано епизодите како и да е ) Инаку мисалм дека Кика работи за министерката , нели минатата епизода кога се јави , затоа а за Гонсало не ми се верува дека знае
уффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф оваа терра да ја пцујам со денови нема да биде доволно колку ми е жал за тефи и овој лука Spoiler ја гледа ја носат и си стои смрзнат Spoiler иди трчај ти ја носат таа што велиш дека ја сакаш идиот а на вчерашната епизода убаво си плачев кога тијаго ја сонуваше мар и кога оваа нина го разбуди ми го скрши срцето и ете се подсетив зошто толку сум ги сакала ангели и порано....