Јас мислам дека неделава ќе почнат во 2 термини да даваат. Бидејќи и кога почнаа само во 11 да го даваат не не` известија,па така и сега...Се надевамм..
Баш ми е криво што Ангели не го даваат повторно во 14:10 минути, стварно штета. Ај ако знаета некој линк за да го гледам ангели на нет. и ако знаета да биде или на англиски, македонски или српски превод. Јас барав на youtube ама не најдов со превод.
Аман бе што им е на овие со тоа терминот. Едвај се одлучија да ја емитуваат серијата а сега и терминот ни го уништија. Ако знае некоја од вас некоја страница каде можам да ги гледам со превод нека напише.
Само во 11 ќе ги даваат ? Денеска во 11 го гледав... Ептем ми е жал за Тефи...Од една страна добро е што замина,но од друга е лошо бидејќи така ќе стане новиот член на Н.Е Ама и во ова има едно добро.Тоа што нема Spoiler да и а избришат меморијата..
На сител има реклама дека има само во 11 а па на тв пакет има како известување дека кога ке заврши распустот ке ја вратат во 11 и плус во 14:5/10 незнам колку точно беше...можно е следната недела да даваат во два термина и иначе денешната епизода ако може или не е стаена?? )
^ ги има на интернет со македонски превод веднаш што ќе заврши на сител ги поставуваат на јутуб, можиш таму да ги гледаш. Иначе дали ќе можи некој да ми кажи до која епизода се на Сител?
Да ама ја нема денешната ваљда ќе ја стават Инаку ја гледав последната од 4 сезона многуу е убава дури ме расплака крајот
Јас ги гледам на youtube, не сите по ред прескокнувам по една и натака ќе бидат мнооогуу интересни ќе почнат да се разјаснуваат работите.иначи мислам дека на сител на крај ги кратат епизодите и незнам зашто не ги даваат во двата термини ко на почетокот што беше,даваат туркан што веќе е гледана а не ги даваат ангели