Може некој да ми даде линк од 31 епизода, неможам да ја најдам на јутуб Гледам на сител3 но ништо не ми е јасно, бидејки ја немам гладано таа епизода
Од 50 епизода ќе биде многу поинтересно, Хоуп ќе отиде кај дечките и се ќе им раскаже и заедно ќе дејствуваат, ќе влегуваат во НЕ преку тунелот кој ќе го открие Хоуп, Рама ќе биде заедно со нив - нема да се сети ама Есперанса нели се му раскажа и тој ќе и поверува, покасно ќе се сети и Симон па и тој ќе биде од нивна страна, исто така и Тео ќе им помага. (незнам како тој ќе се зближи со нив не ја гледав таа епизода, инаку ги глеам на јутуб ги има целите епизоди)
Moже ли некој да ми даде линк од 33-та епизода од Ангели,затоа шо не ја гледав а во понеделник тој термин кога ја даваат на Сител 3 сум зафатена и не сум дома за да ја гледам? )
Зашо грозна? Што е она крвиа шо и го испрале мозокот? Нормално дека ке се однесува така кога мисли дека Тијаго е дивјак. Луз и владата каква страшна претстава им создаваат за дивјаците.. нормално дека така ќе прави.
Еве ама без превод а со превод до вторник треба да ја стават на интернет http://www.youtube.com/watch?v=XmliqMDgnPY
Значи сега се испобркав!! Во која епизода ќе се породи Мел знае некој?? Spoiler Подобро да не ја гледав порано сега се испобркав стварно!!
А во недела ги има ли на Сител 3 реприза сите епизоди и во колку часот. Ако знае некој нека ми каже, оти јас во понеделникот не ја гледав па сакам да ја изгледам.