Ангели (Casi Angeles)

Discussion in 'Серии и емисии' started by dusicka.musicka, Jan 19, 2011.

1. L0ve

L0ve Истакнат член

а јас не сфаќам..
    нели тео тогаш го зеде симон? е сега како можи тео да не се сеќава дека симон всушност е дел од дивјаците?? или и на тео одново му го избришаа сеќавањето?

2. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

37 :)

Епа која епизода ќе биди кога некој ќе се сети конечно освен Хоуп, т.е. како што кажуваш Симон.. :rofl:
    И колку епизоди ќе има?? 8) :inlove: :rock:

3. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Јас мислам дека знае :*

4. stefigirl

stefigirl Истакнат член

дада кје го однесе,но само вистината кје му ја каже он првин нема да верува,но кога кје ја програмираат иВале тогаш кје поверува и кје копа со Хоуп!како што реков он кје сети во 101 епизода :)

tea4e likes this.
  5. angelbaby

angelbaby Истакнат член

во 40 и некоја епизода (мислам таму кај 47-48 епизода) луз ке ги прати симон и тео да ги фатат дечкиве од отпорот и незнам како точно беше ама знам дека вале ке го сретне симон и симон ке ја види и ке ги испрати луз тео и тие другите што ловат и ќе остане сам со вале и таа ке му пријде да го праша зашто го прави тоа и он неа ќе ја онесвести ама уште ке бидат во колата кога вале ќе се освести а симон ќе збори со мар и вале ќе успеа да го фати симон да го онесвести и ке го врзе.потоа ке им се јави на дечкиве од отпорот и ке им каже дека го има симон ама незнае каде се .кога ке се освести симон ке и казе дека се од внатресната страна на ѕидот и таа ке им јави на отпорот.тијаго ке и каже да се облече во црно-бело за да не ја приметат.после ке ја види хопи и ке ја однесе онаму кај што се сликите во тунелот и таму ке дојде и рама .хопи ке и раскаже на вале што се случува всушност со дечкиве ама рама уште нема да и верува.и ке ги врзе и двете.ама после хопи ке го врзе рама и додека е така врзан вале ке го најде усб то со песната што му ја прати на симон и ке ја пушти и тогаш рама ке се присети на нешто.по тоа ке организираат да дојде тачо кај оградата (кај што се срекаваат леон и палома) за да ја пречека вале а хопи ке се погрижи да ја исклучи струјата.меѓутоа симон ке види дека вале сака да избега и ке ја пушти стујата и вале ке се онесвести пошто она ке биде веке качена на оградата.и тогас на вале ке и ги избришат секавањата е тогаш рама ке увии дека тоа хопи што му го кажува навистина е така и од тогаш ке почне да и помага цело време и ке го копаат тунелот заедно за да во 50 епизода успеат да излезат надвор од другата страна.тогас хопи ке отиде кај дечкиве од отпорот и ке им раскаже се .

6. beliver

beliver Истакнат член

Вака сеа. во наредниве епизоди симон ќе ја фати вале али она ќе му избега и хоупи ќе и помогне. рама прво нема да верува али коа ќе види што ќе и направат на вале ќе почне да и верува на хоупи. они двајца заедно ќе ископат тунел до овие дечкиве од отпорот. и сеа хоупи ќе отиде и ќе им каже.. али у меѓу време мелоди ќе почне да се пораѓа и тео ќе им помогне.. и на тачо ќе му кажаат дека јасмин е мртва. после коа хоупи ќе и го раскажува тоа што се дешава детево амадо ќе се разболии .тачо и тео ќе го однесат кај тео дома пошто мора во иннкубатор да се стаи.. и тогаш ќе види дека јасмин е жива т.е. ќе ја види како се бацуваат со тео.. али пошто он не знае што се дешава пошто коа хоупи раскажувше овој беше тоа тео и мисли дека јасмин го предала... Лус ќе дознае дека бебето е таму али таман коа ке појде да го земе хоупи и овие другиве ќе ги спасат и ќе му раскажат се на тачо. Рама потполно и верува на хоупи... Симон нели рекоа дека ќе умре,.. и сеа во еден момент ќе биде многу лошо и Кант ќе и рече на луз дека за да преживее мора да му ги извадат сеќавањата али она нема да се сложи,, но кант нема да може да го остаи да умре и ќе му ги извади сеќавањата и ќе му рече дека шо и да почуствува или нешо чудно кај него да дојде(само не сваќам зашто одма не се присети) овие ќе почнат почесто да влегуваат и леон ќе го слика начо со тефи и сеа начо ќе мисли дека овој ќе ја покаже сликата на министерката и ќе излезе надвој од ѕидот. и таму овие ќе го ссретнат од отпорот и ќе го земат кај нив и ќе му објаснат се али она нема да верува.. и ќе го пуштат. Сево ова ќе се изнадесии до 50 и некој епизода.. Тео цело време помага али на луз и викаше дека така ги привлекува.. али стварно им помагаше.. али као луз ќе дознае ќе му о смени сеќавањето и излеа стварно ќе почне да им праи лошо на овие..

7. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Симон ќе се сети
    откако ќе ја убие Кика, во 58 епизода...за Начо не ми текнува која епизода беше,тој ќе се сети кога ќе ја види Мар мртва(тоа ќе биде стапица на Луз за да го фати Тијаго), Вале мислам дека е во 75 епизода кога ќе води љубов со Симон, Луз накај 80 и некоја кога ќе треба да и ја каже вистината на Алаи за нејзините родители...
    Погоре некој прашуваше дали Нина знае за тоа што им прави Луз...Нина незнае, ќе дознае подоцна...инаку за Нина(таа е клон на Ќерката на Џеј(Симон) )

8. tea4e

tea4e Популарен член

Пред некое времее ја гледав последната епизода,и гледав дека освен Паз која ќе се врати,дека ќе се вратат и Барто и Хустина. :?:

9. girl.9

girl.9 Популарен член

^тоа не помина?? :o

10. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Јас оваа епизода кога Хоуп ќе им раскаже се на дечките од отпорот ја гледав и мислам дека беше 47/48 епизода..

Е фала :wasntme:

11. tea4e

tea4e Популарен член

Не.

12. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Е како не помина? Предходниот понеделник беше ова, или така нешто..

13. macy222

macy222 Активен член

Кика ќеја убијат? :/

14. stefigirl

stefigirl Истакнат член

тоа кје биде у последните епизоди.Паз кје дојде т.е кје се врати од Еудамон. И пред сите да си заминат дома она кје им рече нешто ко демек пред да се вратите дома треба да простите на некој и така на пр на Начо се појави тато му,На луз Хустина на Тијаго Барто итн.

15. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Јас оваа епизода кога Хоуп ќе им раскаже се на дечките од отпорот ја гледав и мислам дека беше 47/48 епизода..

во 50 епизодааа :lol:

16. Cake.pops

Cake.pops Истакнат член

А дали и Луз е ресетирана ? :?:

17. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Не е ресетирана,него она кога беше мала беше киднапирана од страна на Џеј,и као демек нејзе ја напуштиле сите Сиело,Нико.. и као демек Џеј ја спасил,ја чувал,образувал,и сеа она сака да им се одмазди на дечкиве. :)

18. stefigirl

stefigirl Истакнат член

ресетирана е :)
    Џеј ја земали ја избришал меморијата и и вметнал дека Нико и Сиело ја избркале на улица..
    Значи има епизода каде што Луз кје се разбуди.Пишете на youtube "Luz se despierta"

19. girl.9

girl.9 Популарен член

И јас мислам дека помина :?: или пак на јутуб го имам гледам па ми се изпомешало :?: ама се си мислам дека помина :)

nati44 likes this.
  20. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Ја има денешната епизода на нет?