^ Wow, е сега ми ја разгори љубопитноста. Сигурно ќе почнам да ја гледам деновиве! Иначе ја има негде со превод? За да разберам поубаво...
WOW е арно го разбра и запомни сето ова ти се восхитувам искрено. Јас да сум, толку ќе се испобунам и сплеткам што ни збор нема да знам да раскажам... Ти благодарам, те измачив, интересно изгледа, кога ќе имам време ќе седнам ќе ги гледам по малку. Многу ли епизоди има?
Нека и е среќен роденденот на Тефи! Инаку и јас почнувам да ја гледам деновиве, ми изгледа интересна според раскажаното на Марбела.
Aх за со превод незнам, ќе побарам па ќе видам дали можам да ти најдам, само кажи ми кој јазици ги разбираш? На мк превод не верувам дека има... Иначе има 113 eпизоди... И изгледа летово во слободно време пак ќе тепам досада со серијава, баш ми се јави некоја желба пак да ја гледам... А иначе за памтењето, за серии и филмови и песни ако ми е нешто интерено нема шанси да заборавам .. јака меморија имам
тука се во последната епизода, а исто се јавуваат во неколку епизоди кога ги бараат на дечкиве по телефон кога ќе се ептен депресивни за да им ја вратат желбата за борба, иначе во последната епизода се беше на свое место, толку интересно, полно со заебанции... Мн јако според мене
И топ-шоп гледав само да не пропуштам епизода Мар ми беше идол Памтам пола текст од песните Многу ми недостасуваат али тоа е..Р.И.П А1 и убавите моменти
Да ве израдувам со една прекрасна вест! Ангели 4-та сезона наскоро на сител! http://www.tvpaket.com.mk/serii/1070-4
АНГЕЛИ наскоро на Сител ,ама гледам дека Глоска ме претицала со веста Е искрено Сител станааа по саглам од Канал 5. Амаа пак сега ли им текна на сред година? Неможеа ли летово беееееее? Оооооооооооооффф.....Добро ама главно ке ни почнат По барање нагледачите Ангели повторно на нашите екрани. Еве Промо: Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=DXQChltcsRk&feature=player_embedded
Колку само ги гледав, Глоси да се надеваме дека ова е вистина, конечно нешто на екраните да се смени, барем тин публиката ќе биде задоволна! Јас ако имам време и ако ми одговара некој термин ќе ги гледам пак ако ми се интересни. Веројатно ќе ги даваат два пати во денот за да се прилагодат на двете смени, еднаш од сабајле ќе ги даваат за тие втора смена и една крај 1-2 за тие прва смена.