Spoiler Кика ќе биде приклучена на апарати и ако и ги исклучат апаратите ќе умре, па така на Кант ќе му биди наредено да ја исклучи од апаратите но Рене ќе ја спаси заедно со Рама и некои др дечки(не ми текнува кои беа) ќе ја врати во живот со едно апаратче (незнам како да го објаснам, најверојатно е она истото со кое ги онесвестуваат) и така Кика ќе биде жива.
Се враќаат ли???? Потврдена е информацијата или уште една од оние што ти грешка ги разбираш ??? Spoiler дај боже да се вратат и тоа со Рочи (Вале) Ми фалат времињата кога беше оваа петорка и прекрасниот петти албум!! Лелее дај боже да се вратат!! Редактирам.. Баш сега проверив на твитер и на фејсбук во групата никаде не се спомнува тоа единствено што е СИГРНО вистина и потвредено е дека дечките до ТА снимале филм! El Adios Teen Angeles 3D или нешто слично е насловот!! И веќе се емитува во Латинска Америка и Италија.. Не знам колку е долг фимот но постои!! Само тука нема
Групата се враќа повторно на сцена со Еуге.Рочи тоа многу добро го прифатила тоа а Крис неа ја подготвува за некоја комедија... Но, го чекаат породувањето на Еуге,како и завршувањето на Solamente Vos...па доаѓа и големиот момент... Веќе и снимааат нова песна: Habladurías
Тин енџелс се разделија лани и го имаа нивниот последен концерт информирајте се малце па после пишите следно од нив е тинангелселадиос3де тоа значи ке имат филм со последниот нивни концерт....
Значи се разделиле бидејки имале караници...Сега повторно се смириле и на пат е новата песна...Значи читав на еден сајт,од одно интервју со Мар.
Лозаноска ти најверојатно си им менаџер на дечкиве па знаеш се и си толку сигурна. Ајде луѓе кажувајте нешто што ке се случува понатаму не ми се чека вака.
Да тие од Бунтовничка си го измислиле интервјуто. И тие работи што ги пишеше за Петер и неа се чиста невистина!! Исто и за групата! Единствената вистина е за фимот.. пред неколку недели беа во театарот за последните сцени!! Сите си имаарт полни раце работа, Гастон е во Америка и не е можо да се занимава со групата
а знае некој кој месeц е бремена еуге, нели ќе е девојче ама кој месец е! ваљда и се познава стомакот веќе!! <33
Spoiler Начо лаже дека се сетил и затоа ќе го пуштат да си оди Spoiler Начо нема да се сети прв..Симон ќе се сети прв во 58 епизода, а Начо малку подоцна после него,значи втор.