А пиша некој од форумов на страната нивна? Или се собравте повеќе што им пишавте? Оти само од себе да им текнало не знам.
Дадоа и реклама пред 15тина минути на сител. Имаше само слика со крилја кои мавтаа и песна нивна одеше и пишуваше ,,оваа есен‘‘ Ај барем ќе гледам нешто шпанско, почна да ми недостига јазикот и шпанските серии. Ќе има со што да се занимавам. Само незнам која сезона ќе ја даваат, ова сликата (крилјата) како од 3 сезона ми се чинеа.
Нормално,нормално,се разбира дека имамме заслуги. Барем за ова не лажат дека е на БАРАЊЕ НА ГЛЕДАЧЧИТЕ
Сум се израдувала како мало детенце кога прочитав на нет дека Сител ќе даваат Ангели. Единствено нешто што можам да кажам е Фала богу! Веќе крајно отупеа со турскине серии...
коооооооооооооооооооолку само се израдував сега само што видов на рекламиве на зет домазет конечно една асална тинејџерска серија на сителлллллллл АЈДЕ АНГЕЛИИИИИИИИИИ СО НЕТРПЕНИЕ СЕ ЧЕКАТЕ абе дечки кажете и како беше песната што се пее таму на сител на емитуванјето плс ајде кажете ја заборавивв
Едвај чекам. Ајде нека кажат и датум па да одбројуваме денови хаха Баш им требаше на Сител вакво нешто, ќе си ја освежат програмата и сигурно ќе имаат поголема гледаност. Браво за овој чекор!
Aбе ова чудово ќе го даваат пак од почеток на Сител или нешто како демек нови сезони има ? Не им бев нешто голем фан, коа ги емитуваа бев прва година, онака тепав време после прва смена во школо
Толку сум очајна за нешто шпанско па што и да е ќе гледам. Инаку, ќе си присоберат гледачи, арно што им текнало да ја откупат.
Многу се израдував кога слушнав дека ќе ја даваат на Сител Одвај чекам да почне, само да не ја стават во некој глупав термин . Емилиа Атиас ни ја честита годишнината од независноста http://www.tvpaket.com.mk/zabava/1089-2 ... 7-18-15-01
Кога ја видов реклама на на сител се изнасмеав. Се сетив леле колку ги сакав ич не ги испуптав. Сепак 1 сезона нај интересна беше како се идеше повеќе и повеќе не беше интересно