Добро,зошто ја даваат 58 епизода на сител 3? Требаше нова да дадат, мислам дека 60 епизода денес треба да ја дадат а не истата од пред некој ден.
леле стварнооооо, ај некој нека даде линк на интернет да ја глеаме.. овие од сител бог да чува се стварноо, истата епизода 5 пати ја даваат
58 епизода ја гледав во понеделник таа сеа ја даваат на сител 3 вчера ја пропуштив 59 денес како со знам на интернет требасе да ја има 59 ама ја нема а денес на сител 3 требаше да ја даваат 60 а ми ја даваат 58 некој ако има линк на интернет нека даде да ја гледаме
58 ја даваа на Сител 3 моја грешка мислев 59 само почетокот го видов и се изнервирав се извинувам доколку некој сум збунила нема да се чудам ако утре ја даваат 59
Да кога ќе бидат репризите сабота и недела Епа сигурно за да ги усогласат да небиди едната напред другата назад.. :geek: Ама во главно глпости прават
^^ Spoiler Луз ќе се разбуди во 88 епизода... Џеј е Симон од иднината... што е финтата со сликава?? онака чисто информативно http://casi-angelesmacedonia.blogspot.c ... /03/1.html
dobro uf kolko saaaat gi davat angeli osven uf 11 ? -.- uf 2 znam oti gi davaa ama sea gi nema ... moze da mi kajste ako znajte?
Абе остај.. Кристобал е, ама не е којзнае што, барем да личеше маалце на него.. Детево руса коса, а овој тука бринет.. Детево сплескана ваца, а на овој ко ќебапче Spoiler Луз барем личи по фаца на Сиело колку-толку понекогаш, нели сестри се. Ама тоа е.
Вака, нели вчера ја дадоа истата епизода од завчера (58 или 59) на Сител 3, и на сител ја дадоа истата или само на Сител 3 беше тоа?