http://casi-angelesmacedonia.blogspot.c ... 0%B4%D0%B8 eве ви линк каде што може да си ги наоѓате епизодитее и уште еднаш да кажам,кој има нешто да праша во врска со случувањата понатаму нека пише ЛП,дека ја иам изглеано цела сезона
Само ова не ми оди во глава 1. Нели Џеј и ставил нови сеќавања на Луз а всушност тој е Симон? Како може Симон да и стави нови сеќавања кога сите тие нели се држеа заедно?? 2. Нели на крај ќе се вратат во сегашноста.Е сега всушност тоа што сега се слушува ќе им се слушува во иднината?
Па сеќавања и вметнал симон од иднината (тој на 40 години) и тие се во iднината за да го сменат тоа.. И за симон да не сее претвори во Џеј тој и Вале ќе останат во иднината и нема да се вратат. Значи сега сите во иднината и кога ќе се вратат тие двајца нема да се вратат за симон да не се претвори во Џеј се надевам ме разбра
Ако се сеќавате незнам која сезона беше мислам минатата кога беа во иднината пред бомбите и беа помлади некаде 30тина години сите беа различни и сите беа измешани мар не беше со тијаго, јасмин беше со друг.. епа тоа тие пробаа да го сменат и изгледа симон стана лош се здружи со некој изгледа..
Јас сум до 72 епизода. Spoiler Сега спомнаа дека Тефи и Мар се сестри. Од каде тоа? Или јас скроз сум заборавила што се случуваше во претходните сезони?