Хахахахах па ти не си сватила ништо од серијата.. тоа не е поентата на филмот. Во тој филм има толку поучни работи што ти ни на сон неможеш да г видеиш
Всушност серијата е многу убава и поучна, а тоа што вие не можете да ја сватите поентата никој не ви е крив. Што се однесува до глумците,баш е интересно направено што 1 глумица глуми 2 улоги. По арно е 1 глумица да земе 2 улоги,отколку да лупнеле некоја си што воопшто не си личи со Сиело.Верувајте така ќе беше 1000000 пати поглупо. И + тоа сигурно сте приметиле дека помеѓу Паз и Сиело(во серијата што се мајка и ќерка) иако ги глуми истата глумица има некои компјутерски измени и се разликуваат. Јас сепак мислам дека ти не си сакала да ја разбереш серијата па затоа сега плукаш по неа.
Spoiler Ко што разбрав а не знам дали добро сум разбрала пошто со шпанскиов не сум баш, овој професоров му раскажуваше на тијаго дека кога они се вратиле назад во нивното време после мисијата да ја спасат Паз(што овие нели ја заршија во третата сезона) симон почнал да се менува сакал да го искористи тоа што го дознал од патувањето во времето, почнал многу да се занимава со напредна технологија. Се оженил со некоја али не кажаа која(мислам дека би требало да е вале). И сеа еден ден коа работел нешто во лабараторијата нешто му експлодирало и жена му умрела, ќерката им се разболела многу а он останал слеп. И сеа после тоа барал од тијаго да го врати во времето коа се десило тоа за да ги спаси али тијаго нема да сака да го искористи тоа што паз го научила за да праи промена на тоа што се десило и тогаш Симон ќе стане многу бесен и огорчен и ќе исчезне некое време и после коа ќе се врати ќе има научено малце како да се врати во времето и тогаш ќе ја киднапира луз и ќе напраи школо за идни лидери каде што тијаго ќе стане професор(поминато е многу време и симон нема да го препознае)и од таму луз после ќе го знае професорот. И сеа тоа со експлозијата што беше ,Џеј го напраил за да ја смени иднината пошто они коа патувале тоа не се десило.. Е сеа не можам да сватам што сака да постигне со тоа што им го праи ова.
Па ако не си ја загледалаа нормално дека нема да ја разбереш. И ако не ја гледаш и не ја сакаш немора да плукаш по неа,има многу кои ја сакаат т.е обожаваат серијава и верувај ми дека се побројни од вас кои ја мразите а истовремене плукате по неа,ем по актерите,ем сценариото... Spoiler Тијаго и Есперанса ќе им кажат на дечкиве за се што им прави Луз,Нина ќе им каже на Але и Леон ,а Кант ќе му каже на Тео... Ова е главното!
Само ќе кажам фала и на Крис Морена за убавото детство Да не беше она ни Млади Бунтовници,ни Ангели ќе гледавме.Алал да и е
баш сега ја изгледав последната епизода...и да бе прашам зашто не им кажат кои биле порано...на пример денес кога мар го прашуваше тијаго дали биле порано заедно и овој ништо не и кажува...јас редовно гледав англи додека не го укинаа терминот во 14 часот што беше и некако се ми се испоремети и преходнава недела бев болна и не одев во школо и го фатив еден ден и почнав од тогаш да гледам и са незнам зашто не им кажуваат???????
И јас истото се чудам,зошто едноставно не им ја кажат вистината? Еве на пример денешната епизода: Тачо и раскажуваше на Хас за нејзиното вистинско минато но не и кажа дека таа девојка е она. Претходната епизода кога Мар го прашаше Тијаго колку време ја познава,тој и рече дека многу кратко. Зошто сето тоа? Зошто не им ја кажат вистината како што Кант ке му раскаже на Тео?