оваа сезона ми е интересна а и првата и втората ми беа интересни само третата не ја гледав а и глупа ми беше
Леле денес, епизодата што толку време ја чекав! Пресреќна сум што дечките дознаа, сега уште да прифатат А иначе знае некој дали Јасмин и Тачо ќе бидат заедно? Не сакам Тачо да е со Мелоди
Мислам дека беше на Фемина или на facebook ама јас прочитав некаде дека Луз ке ја убие Тамара со едно од пенкалата.Всушност нели Луз на никому не дава да ги допира нејзните пенкала?Наводно во нив имало отров и Тамара(нејзната замена) ке си играла со едно од пенкалцата и Луз ке и речела да ги остави, ама оваа ке и се заинатела и немало да го остави и Луз ке и го пуштела отровот. Не знам колку е вистина,но навистина можно е да се случи тоа.Се се очекува од Луз.
Чекајте што се случи сега, Лус навистина се сети или пак е некој трик зашо мене не ми изгледаше уверливо... А и што ке се случи со Тео нема да го ресетираат така?
Може некој во спојлер на кратко да ми објасни нешто во следните епизоди што ќе се случува? Многу работи не ми се јасни... Зошто Луз беше ваква? Глуми или стварно се разбуди? И со Тео што ќе се случи? И со Тамара новава, што ќе прави она таму?