На првата и втората сезона се смеев, играв на секоја песна, ја знаев секоја песна на памет (уште ги знам сите на памет), колку само плачев кога Сијело умре :'( , ама третата многу срање ми беше..се испревртија, дојдоја премногу нови глумци, се се измеша некако, и од третата само памтам кога Рама ослепи (мислам дека беше во 3 сезона), другото се ми е матно и не се сеќавам, што значи катастрофа беше таа сезона.. да се надеваме дека оваа ќе биде подобра..
Јас ја имам изгледано четвртата сезона, Јасмин пак ќе си биде во серијата никој нема да ја замени. Јасмин се има откажано од групата Teen Angeles и Вале таму ја заменува, а не во серијата.
Едвааај чекаам да почнии значии ја гледав последната епизодаа не ми се веруваше шо се деси али супеер беше се.. Само нека ја даваат кога не сум на школо или да има и репризи.
Фала Богу им текна на Сител нешто асално да пуштат, и ние да се порадуваме. Уствари, убаво би било и да ги дадат одпочеток сите сезони, али ај да не барам преку леб погача (добро и оваа што ја пуштија )Само да ја стават во некој добар термин, или во 2 како што беше на А1.
Лелее едвааааај чекам,едвај...ААААААААААА не ми се верува Можеа да ја даваат за време на распустот али и вака е супер си доаѓаш од училиште се преоблекуваш,зимаш јадење кебенце и пред тв гледаш Ангели *___*(Се надевам дека така ке биде терминот)
ШОКАТНА ВЕСТ Од утре почнува со рабора нова нов канал Тв А3 веројатно корија на А1 Еве неколку податоци: Како штоо веке изјавија од утре старртува со работа.Ке продолжат од таму каде што застанаа А1 и А2. Овој канал ке нуди нешто поразлично од другите,нема да биде туурски канла како и другите,нема да ја трпаат со турски серии.Исто така околу 80 % од стариот перонал ке се вратат.Ова би била новата А1 телевизија. Одвај чекамм