Може некој ако знае да ми каже зошто Луз кога им го зема детето на Јасмин и Тачо нив ги затвори после, а они како да знаеа се..?
Spoiler Сега Тефи ќе биде со тој Чилеанецот нели знам дека беше многу убав но не можам да го најдам.. Па како се викаше ако некој знае?
Леле дали на крај Јасмин ќе биде со Тачо, а Мелоди со Тео? Така повеќе ми одговараат отколку Јасмин со Тео и Мелоди со Тачо...
Мислам дека беше потпишан како Црн Остров. Денешнава епизода беше една од најинтересните.Сироти они се спремаат Џони кога ги виде сите три така згоднички лиги му потекоа,а машкиве.. Ме изназмејаа
Хаха и јас се изнасмеав со Џони како изгубен беше сиротиот!! Инаку ме интересираше вистинското име.. Му го спомнуваа ли или не го знам зошто не го ни спомнале?!!
Ме интересираше па отворив на google. Мар и Тијаго во приватен живот иделе 4 години . Од 2006 до 2010,а сега е со Тео,незнам колку сте запознаени. Мелоди има идено со Пабло од Млади Бунтовници. Хас и Тачо иделе 2 години. На Начо единтсвена долга врска му е со Тефи,1ипол година. Ја изгледав цела сезона,онака убаво Кој го интересира нешто нека пише
Леле Тефи... Како се смеев,пред неколку епизоди кога и рече на Вале:-Се потпишав „несумтефи“.. Не си де,не си... Леле..
Запознаена и тоа како!! Инаку Лали и Пит (Мар и Тијаго) излегуваа 5 години (раскина декември 2010) бројте ако сакате.. Дури откако раскинаа признаа дека биле заедно.. Сега се добри пријатели и супер се сложуваат! Дури и работеа на друга серија заедно Spoiler Интересно е што нивните љубовни сцени од серијата се сечени и не се прикажале во Аргентина зошто таму веднаш избувнува караница помеѓу фановите на Бенха(Тео) и Лали и фановите на Питер и Лали Прикажани се само во Израел. За триаголников Би пишувала страни и страни на Феминава но некако ќе бидам офтопик! И да! Лалитер сум! Spoiler Мора да признаеме дека Питер е ствоорен за Бенха!! Што се однесува до Тефи.. ХАХАХАХХАХА царица е девојката се потпишала „несумтефи„!! Тоа само TEFI Го може!
А која е Бенха?Мислам некој лик од Ангели или..? Иначе може да ми дадеш линкче од серијава кај шо глумеле заедно Лали и Питер(Мар и Тијаго)?