Лали велела дека и додека биле заедно таа не чувстувала вистинска љубов, а сега со Бенџа било поинакво. Да не те излажам, навистина незнам дали и тоа е баш точно го читав од интернет.
Од последната епизода тој што ќе се појави пред Симон кој е ? Spoiler Мислам дека е Октавио (брат му на Симон ама не сум сигурна)
Се вика Себастијан на презимето не се сеќавам, а го викаат Торито. Тој е посвоен син на Нико и Сиело и беше многу близок со Симон.
Лелеее дааааааааа сега се сетив фала што ме потсети само што ја видов рекламата на сител за ангели значи да ми видеате реакција, почнав да пеам да скокам како мало дете а пак кога слушнав Емилиа Атиас повторно со вас ! yeahhh
Не е таа во петокот друга даваа http://www.youtube.com/watch?v=sh9S18NXwhQ Оваа Никогаш не кажаа точно зошто раскинале, имаше ,многу претпоставки, едната дека Пит ја изневерил Лали со другарка на Еуге, друга дека Лали го изневерувала него со Бенха, а третата и за мене највистинита и најможна е дека за време на летото многу се оддалечиле и решиле да си „дадат одмор„ но за тоа време Лали се зближила со Бенха и така се разделиле! Spoiler Инаку за тоа дека не го сакала НЕ е точно!! Тие многу се сакаа, не можеш да издржиш пет години со некој што не го сакаш.. Едноставно е невозможно..Тие беа секаде заедно.. Во сите слики, во сите госувања, толку беа очигледни.. дури јас мислам дека сеуште го сака, а имам и доволно причини да мислам така но може си замислувам не знам..
јас читав едно интервју со лали во кое она кажува дека причина за раскинувањето со пит било тоа што женските побрзо созреваат од машките и дека почнуваат да имаат други размислувања и други работи сакаат и ги интересираат ама тоа за мене не е некоја посебно јасна причина сепак они најубаво си знаат ама многу поубав пар ми се они двајца.иначи тоа е интервју уште кога имаа концерти и пишуваше дека бенха може да биде љубоморен на пит зашто лали била многу блиска со пит на вежбите и концертите.
Ова повеке се однесува на тие што ја виделе рекламата за утрешната епизода: Може некој да ми даде линк од песната шо се емитуваше на рекламата за Ангели?
Не ми е јасно зошто на реклама за денешнава епизода кажуваат дека Еми Атиас се враќа кога таа се враќа на последната... Инаку ај некој нека ми каже за Кика...Во кое време се наоѓа таа,бидејќи нели му пишува на Рама?!
Крис кажа дека одсега ќе правеле неделни реклами! , Spoiler А и Паз се враќа и порано, кога има кажува на Мар и Тијаго дека Мар е бремена.. Во последната се враќа како Сиело! Може линк од тоа интервју? Да не е за Карас кога беше? Често ја прашуваат за тоа и никогаш не спомнала дека Бенха е љубоморен.. напротив вели дека тој „имал разбирање„ Хахахаха не гледав на почетокот - што им се случи на Тео и на Тачо? Пресмешни беа