Па јас колку што знам тие ја запознаа Кика кога беа во иднината 22 години подоцна.А и освен тоа нели се дозна дека е жива,само не ми беше јасно како може да е жива кога Симон ја виде во мртовечницата.
Најубава серијаа, стварно е многу научно-фантастична ама е супееер. Најубава ми ее Инаку дали знаете зочто Симон во иднината е толку лош? (бидејки нели Џеј е всушност Симон о диднината)
^ Затоа што Spoiler Симон/Џеј почал да се занимава со технологија сакал да го искористи тоа што го научил од патување низ времето имал лабараторија но му екслодирала жена му умрела керката се разболела а тој станал слеп барал од Тијаго да го врати времето но Тијаго не сакал Симон/Џеј го снемало после одредено време се научил малку како да го врати времето и тогаш ја киднапирал Луз и направил школо за идни лидери каде што Тијаго станал професор најверојатно Симон/Џеј не го познал знам дека Симон/Џеј ке сака да ја смени иднината ова некаде го прочитав не знам каде така да не сум сигурна дали е точно
Всушност тоа не е мртовечница туку е соба каде што ги држат здрвени (нз како поинаку да кажам) ,да неможат да мрднат и сл. и тоа доаѓа како да се мртви (бидејки неможат ништо да направат) но,всушност тие се живи...(како објаснив... ) Ова се случи во 3-тата сезона со Рама и Вале ,истото и нив им го направија ако се сеќавате..
Прочитав во едно интервју со Лали дека раскинале поради тоа што Лали го гледала Пит како не доволно зрел. Сметала дека девојките побрзо созреваат од момчињата, па затоа таа сега има постар дечко.
се ќе се разјасни во наредние епзоди коа професоров се ќе му објасни на тијаго се ова што е тука напишано.. мислам дека оваа недела ќе биде тоа.
http://www.flvto.com/Еве една страна на која можеш да ја симнеш било која песна. Исто можеш да го симнеш ова http://www.flvto.com/facebook/index/id/8/. Тука полесно се симнуваат.
Многу е интересен целиот заплет.Додека трае сеознава мислиш само така е нафрлано работи за да биде интересно,ама на крај се си доаѓа на место.
Кога Симон го виде Џеј,се зачуди бидејќи се виде самиот себеси или..?! (бидејќи нели Џеј е Симон од иднината)
Па да тој цело време викаше дека знае кој е значи се препознал.. Но не знам како се препознал кога Spoiler Тијаго Не успеа да се препознае..