А неможе некако на интернетов да се најдат и епизодите од првите 3 сезони со македонски превод и да се снимаат на СD? Ке ми недостигаат
И јас пораснав со нив. Колку бев малечка кога ја гледав 1вата сезона, па паметам кога закаснував на 1 час зошто одев 2ра смена и часовите во 12 ни почнуваа а ангели во 11 и 15 почнуваше и честопати каснев на прв час. хаха.. сеуште се сеќавам на тие денови
Јас моментално напоредно со 4 сезона си ја гледам и 2 сезона на јутјуб.Знам дека е малце зезнато без превод ама многу е интересна.Кога ке се сетам какви се сплетки и глупости правеа се газам од смеа.
За оние што сакаат да знаат што ќе се случи во наредните 2 епизоди Spoiler Симон ќе ја однесе Вале во една куќа и Џеј ќе му каже да ја избрка и ќе му даде нешто да си стави во очите. Симон нема да ја избрка, и таа ке се разбуди и ќе водат љубов. Симон потоа ќе оди да се тушира и во тој момент пред Вале ќе се појави Џеј и ке ја избрка од куќата. Начо и Тео ке ја однесат Луз во различното место на Мар и Тијаго и ќе се расправаат што да сторат со неа. Мар ќе побара од Хоуп да и раскаже за нејзиното детство. Сите ќе прават некои постапки што ги правеле додека биле деца, па дури и Луз. Тефи ќе биде тажна заради заминувањето на Црниот Остров. Додека дечките се расправаат за Луз- Симон ќе му се јави на Тијаго и ќе побара од него да се сретнат. Тие двајцата се среќаваат и Симон му дава пиштол на Тијаго и му вели да го убие. Тијаго пука во него и го носи во НЕ. Но, всушност сето тоа е план на Џеј за да го внесе Симон во НЕ за да дознава информации преку него - нешто како Тројанскиот коњ.
86oldaditos de juguete 87:Caballo de troya Инаку Spoiler во 87 епизода Тачо и Хазмин ќе дознаат дека Алаи им е ќерка.
Jimena Baron (Хоупи) Се сврши... На фејсбук преминала од слободна во „свршена„ Spoiler Оваа информација не е потврдена Но потврдено е дека отишла во Италија каде што живее дечко и (фудбалерот Освалдо).
незнам дали е постирано, ама Нико и Луз всушност биле во врска, а потоа и во брак.. дали се уште заедно незнам..
da da tocno e deka niko bil ozenet so luz ama samo 2 god posleto se razvedile vo 2008 i sea e so malvina )))))