Spoiler нина е клон на ќерката на вале и симон- таа се вика роуз. всушност роуз се разболела по вина на џеј и тој сакал да направи се за да ја спаси. единствено решение било да се направи клон и потоа тој да се искористи за лекување на роуз. за тоа била задолжена луз.. така била креирана нина. но и таа заболела од истата болест како роуз, па неможеле да ја искористат за лекување, па затоа џеј наредил да ја убијат. но луз се приврзала кон неа па така ја спасила и ја посвоила.
Искрено кажано мене Sweet Baby од Erreway ич не ми се свиѓа ама па за разлика од неа Tiepmo ми е супер.
Spoiler нина е клон на ќерката на вале и симон- таа се вика роуз. всушност роуз се разболела по вина на џеј и тој сакал да направи се за да ја спаси. единствено решение било да се направи клон и потоа тој да се искористи за лекување на роуз. за тоа била задолжена луз.. така била креирана нина. но и таа заболела од истата болест како роуз, па неможеле да ја искористат за лекување, па затоа џеј наредил да ја убијат. но луз се приврзала кон неа па така ја спасила и ја посвоила. [/quote] Не е од истата болест туку Нина имаше проблеми со говорот, а Роуз е парализирана..
Прекрасна епизода вчера Денешната не успеав да ја видам некој ако може да ми даде линк? Spoiler фала им на сите што ми одговорија на песната
Не е од истата болест туку Нина имаше проблеми со говорот, а Роуз е парализирана..[/quote] --Нина колку што знам никогаш немала проблеми со говорот туку на почетокот се преправаше пред дечкиве дека е нема..
--Нина колку што знам никогаш немала проблеми со говорот туку на почетокот се преправаше пред дечкиве дека е нема..[/quote] Нее, има проблем со говорот, вграден и е пејсмејкер
Добро, а како жена му на Симон (Џеј) е умрена, а таа е Вале, кога Симон и Вале зборуваа со возрасната Вале во трета сезона? http://www.youtube.com/watch?v=2Nq5KgqAtfs
Јас денеска го пропуштив... Ќе го гледам во 4. Инаку,понеделник нема да има Ангели? Сега дадоа реклама за некој филм кој ќе е во Понеделник во 11 часот,а Ангели е во 11.Нема да има во понеделник?
Вчерашната епизода "Со најдобри намери" не е снимана од наша страна, а доколку ја има некој друг снимано, ќе биде прикачена на страницата, веднаш штом ќе биде достапна на Интернет. Репризата од епизодата можете да ја гледате во сабота, кога од 16ч. има репризи на епизодите на Сител 3. Среќни празници!
Дечки ќе пишиме на страната на Сител да ги прекратат турските и да почнат да даваат шпански??? ^А иначе Spoiler Симон ќе биди океј, нема да умри ќе остани жив