Сашка Петковска - Бакни ме евергрин, прекрасна, безвременска. Џон Илија Апелгрен - Мирна тивка ноќ аааааааа колку ја сакам... една од моите омилени македонски песни ever
Барам една детска песничка. Поточно едно девојче порано ја емитуваа на поздрави ,желби и честитки. Пееше на англиски сплет од повеке песни, црнокоса беше,многу играше. Мегу нив беше и ,,london bridge is fallen down'' ако некој ја знае ,нека ја прати. премногу благодарам
Здраво,подолго време на радио слушам една песна која оди вака: ,,Штом те видов се заљубив,јас по тебе душо моја памет изгубив....те сакам јас,те сакам јас..."Дали можеби некој од вас знае за која песна станува збор?
За жал не е и оваа,машки и женски вокал ја пееја,сепак ти благодарам многу,се надевам ќе ја најдам.❤️
Ми треба помош. Со оваа музика имаше друга песна мислам дека женско пееше. Таа песна беше на друг јазик. Не ми доаѓа текстот да можам да ја побарам..
Се сетив само на делови. Машко беше моја грешка. Српска песна. Имаше нешто 100 пут....тражио..ја те волим тананана... Лелеле според ова не можам да ја најдам. Од сабајле ми се врти и ме нервира.
Sinisa Stanojevic - Zavedi Me; Durmis Serbezovski - Ne slusaj tvoju majku; Fistik - Ne volis me Некоја од овие?