Бараш на пола или полно работно време ? Искрено за скратено работно време јас никако не можам да најдам веќе година дена, огласите им се за украс само лажат, би можела втора смена да работиш во call center некој амерички, нив им се покасно работните саати најчесто , на linked in побарај или едино флексибилност во кафич/ресторан како келнерка би ти дозволиле, не ми текнува друго. Во однос со свршеникот, ти планираш да идеш таму да заработиш за вашата свадба, не би требало да се осеќаш несигурно во врската со оглед на тоа дека сте пред брак.. секако не ве знам ни вас ни целата ситуација, ама те разбирам и тебе, а и него. Ако дадете отказ тука после којзнае кога ќе најдете работа, тешки времиња се. Поздрав
Dali nekoj znae da mi kaze dali i vo koi skoli se bara nastavnik ili profesor po Francuski sakam da rabotam no po oglasi ne naodjam. Samo ne sakam da predavam po kursevi Ako nekoi znae vecno blagodarna ke vi bidam
Па даа ама овдека платите се ниски а таму можат мн побрзо да се заработат добри пари Иначе за работа може нешто и од дома било каква работа за дополнителен приход
Agencija ESI , ima viber grupi ama prvo treba niv da gi kontaktiras i da potpises dogovor na delo. Dnevnicata e razlicna za sekoja prodavnica. Momentalno kazaa deka ne im trebaat poveke lugje no prasaj
дечки барам работа од 30 јули до 20 август тој период сум на годишен одморнод работа и сакам да го искористам за дополнителен приход предлог за во Скопје некаде??
Искрено, да те вработат негде само за 20дена и за толку брзо, не верувам... можеш едино во некој кафич/ресторан да прашаш дали им треба привремена помош или разгледај огласи на страната "хонорарец" ама и за тие има потпишување договор, исплата после месец дена итн. нема одма да почнеш мислам. Good luck