@Phoenix 1618 Мене така братучедка ми без моја дозвола ме имаше ставено за контакт. Прво почнаа да ми звонат да ја потсетам. Почнав да ја потсетувам ама дрска беше со мене во смисла гледај си работа и не ми се мешај во живот- ми одбруси. И кажав дека телефонот ми е нон стоп на маса оставен и дека во случај таков знае и мајка ми да крене кога ќе виде таков број. Пак продолжија да ме бараат и на крај зедов го дадов бројот на мајка и. Така можеш и ти да направиш, да си го тргнеш проблемот од глава.
Здраво на сите !! Имам едно прашање и ми треба одговор од лично искуство. Со сопругот планираме да купиме стан, и се работи за доста голема сума. Сакаме пола од сумата да ја платиме со наши пари или како учество а другата половина да биде преку станбен кредит од Стопанска банка. Е сега прашањето ми е дали ќе ни се одобри станбен кредит со тоа што имам јас на мое име брз кредит преку iute од 300 илјади денари. Да напоменам дека историјата ми е добра сп тоа што имам 2 предвремено исплатени брзи кредити, и 2 исто така предвремено исплатени и преку банка.