И тоа што се понудила за помош не значи дека треба да ви висе тука на форумов и на сите да ви иде по кеиф, нит пари ви побарала нит нешто за возврат. Ценете и вие еднаш туѓо време. Имајте разбирање.
OK odi tebe moze ke ti pomogne mene ednash mi veti vo juni pa ja snema pa ete prethodniot pat koga pishala tuka pa pak ne moze ... I se taka do nedogled... kako I da e so srekja na vas
Zdravo na site nova sum ovde i potrebna mi e pomos bidejki neznam veke kade da se obratam i sto da pravam no zivotot preku nok pocna da mi se raspadja, bukvalno preku nok. Mi treba kontakt od nekoj shto navistina znae i pomaga ako e nesto pravno. Ve molam ako postoi nekoj shto raboti po telefon ziveam Malta, ako ne togash od nekoj sto navistina pomaga, pa ke napravam napor da dojdam tamu. Blagodaram odnapred.
Го прочитав апелот за помош погоре, чудно е како у Малта, каде што има многу наши луѓе, не може да се најде видовњак или волшебник. Е таму треба да испотиш гз, работа, нема лесна пара од ,,божја дарба". Сите волшебници се останати у Фиром. А и прогуглав малку, некоја ја изгореле добро за услугите кои ги нудела, треба да го даночиш баењето на гаќи и маици. Ова многу кажува зошто кај нас у секое село и град има по некоја Жанче што ја сонила Св.Петка и добила моќ. Spoiler Woman fined €28,000 for not declaring income from fortune telling - The Malta Independent
Ме интересира дали некој има искуство со Исцелител Скопје така е потпишан профилот на фб наводно помага
Дали знаете во Скопје бајачка за јачмен (халазион) на око? За дете се работи докторите операција препорачуваат.