mnogu si naivna! dodeka nekoj u momentov dava na nekoj da pie voda so miele mrtovec. ne bidi tolku naivna. ima magii!
Здраво феминки , ќе ве замолам доколку некоја има телефон од Марина во Скопје, кај Зоолошка што живее да ми даде бројче и искуство да сподели,итно ми е.Однапред Ви благодарам.
Јас имам одено на баење, од уроци од уплав поготово и така ко да ми олесна и поарно ми беше. Има такви лекуваат со биоенергија или како ја викаат не знаМ ПОШТО НЕ МЕ МНОГУ ИНТЕРЕСИРА али верувам дека има такви исцелители и празноверци.
aman deeee neka napise nekoj nesto seriozno na forumov,se samo lagi,zaebancii,pamet prodavanje .Pa ocigledno lugevo ne videle maka vo zivotot.Bog da cuva kakov narod,bescustvitelen.SAMO DA SE LAZELO I SITENJE NA NEKOJ STO ISKRENO SI IMA MAKA.
Не бе не ме сфаќај погрешно верувам.Само што се сомневам дека и на мене ми имаат направено поради тоа прашав.
Секогаш бев против тие работи, секогаш јас бев таа која неверуваше Да ми помагала света вода, кога ќе ми беше лошо - да се измиев, ми помага и ден денес. Но да ви раскажам една ситуација па кој како сака нека пресуди Имав еден дечко, кој велеше дека многу ме сака. Но ете се случи што се случи, се разделивме. После доста јавувања, смс пораки да се смириме, одлуката беше не. И после едно 4-5 месеци звони некој на врата излегува мајка ми и се враќа после едно 10 мин цела црвена пиперка. Нормално ја прашувам што како, се напи вода и ми раскажа дека некоја женичка едвај ја нашла нашата куќа, затоа што ја мачеле на сон да дојди да ми кажи мене дека треба да одам кај една женичка на баење. Ни ја кажа женичката каде живее, се колнеше дека ја измачувале на сон, ако не одам кај женичката немало да се мажам, (лелелее умирам од смеа и нервоза сега дури пишувам). И мајка ми ме премоли да одиме кај жената штом оваа другата ја мачеле на сон. И јас цела будала, понесена од ситуацијата отидовме другиот ден. Ми баеше нешто, ми кажуваше ако сум се напиела нејзина вода, незнам што таму ......ќе се мажам за некој дечко кој многу ме сака итн итн ја земам водата и ми вика ама мораш да платиш прво, незнам од кој извор била земена и ај мајка ми остави пари - нели за здравје (три дена по ред одевме и дававме пари) Си одам дома по пат и си викам, ам нели ако е здравје - нема цена, нели ако е за здравје и за убаво - треба јас да и оставам пари, а не да има тарифа Арно ај некако стигнавме дома и ок се помирив со дешавката и после 3-4 дена ми звони бившиот, да се видиме. И после 3-4 мин молење му се испушти да не се налути за тетка ми. И јас цела ????????????? Која тетка ??? Ам таа што дојде на врата, навистина немав појма после ми кажа што направила Кома !!!!!! Него го отерав ......знаете каде, и се јавив на бајачката и нејзе исто ............. КРАЈ на приказната и бајачките
Luge, koj e toj Slave od Aerodrom ? Jas ziveam u Aeordrom i ne sum cula. Kazete mi kaj zivee tocno, kako raboti i ako moze pisete mi broj od nego, mlad li e star li ?
Не е точно дека зема пари човекот не спомнува пари кога завршува со зборење вика пројатно и секое добро . А за погодување погодува и имав прилика да разговарам со луѓе од Велес што биле кај него што се на сосема друг крај од него и дека се точно им кажал и со име и со се.