Гинеколози

Discussion in 'Бременост' started by bebaa, Oct 19, 2012.

1. IveBrajan

IveBrajan Истакнат член

Женски да прашам, дали некој има искуство со менување на матичен гинеколог на сред бременост (поконкретно 11-12та недела)? Сакам да си го повлечам картонот и да го сменам па си мислев дали би се нафатил некој друг доктор да продолжи да ми ја води бременоста, или дали тоа би правело проблем понатаму за трудничко, итн.?

2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Нема да имаш проблем. Отиди кај тој гинеколог што сакаш да ти биде матичен и тој електронски ќе те одјави од кај моменталниот матичен и ќе те пријави како негова пациентка.

IveBrajan likes this.
  3. IveBrajan

IveBrajan Истакнат член

Не морам картонот да си го земам? Нов ќе имам? Или не е ни толку важен тој картон?

4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Одјавувањето од кај матичниот гинеколог сега се врши електронски. Што се однесува до картонот, треба да одиш да си го земеш. А кога веќе одиш, кажи им да те одјават.

IveBrajan likes this.
  5. butterflysk

butterflysk Популарен член

Има ли некој на кој матична му е Љубица Кузмановска, сакам да го прашам нешто? :)

6. zuto

zuto Форумски идол

Јас менував гинеколог сред бременост и мене ми рекоа дека не им треба никаков картон,само книшка или електронска картичка. Инаку бев над 20 недела некаде кога го менував.

7. darcy

darcy Популарен член

Јас денес бев на преглед во 17та недела, и Лазаревски ме префрли кај д-р Петровска во Систина. Сте имале искуство со неа?

8. verba

verba Истакнат член

ist slucaj jas:) Od kaj Lazarevski kaj Petrovska. Super e Petrovska, pozitivna nasmeana i pred se strucna.
    Jas super pominav so nea, ako te interesira nesto pokonkretno pisi.

9. Dory

Dory Нов член

Дали може да ми препорачате некој добар гинеколог во Охрид?

10. ZDR

ZDR Активен член

Дали знаете да ми препорачате гинеколог во Систина? Сакам да направам преглед и да се консултирам за прекинување на бременост. Меѓутоа незнам кај кој доктор да закажам. Моментално сум кај Божидар Бошковски во Св.Лазар. ама сакам и второ мислење пред да донесам толку сериозна одлука.

11. coconaut

coconaut Популарен член

Како сте задоволни од Личоски во Јане сандански и од Стамболиев во МВР? Потребен ми е навистина стручен гинеколог за водење на бременост.

12. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Stamboliev NIKAKO ne da ne e strucen nego........................... Poslusaj me NIKAKO, da ne te davam sto kako za nego, ali najdobronamerno kako na sestra, prijatelka, begaj podaleku od nego, ako sakas da si izvodis uspesna bremenost :@:@:@:@:@:@

coconaut likes this.
  13. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Мене матичен гинеколог ми е Тања Хаџиевска, кај неа сум од отварање на ординацијата. Исто така и бременоста ми ја води и сум презадоволна. Бидејќи сакам во Ремедика да се породам уште од 8ма недела сум кај Симонида Котларова во Ремедика. Постојано се консултирам и со двете докторки и ми се допаѓа што мислењата им се поклопуваат.
    Така да за матичен гинеколог ти ја препорачувам Тања Хаџиевска, одлична е како доктор. Смирењна и се објаснува како што треба, а ако сакаш приватно тогаш топла препорака за Симонида Котларова од Ремедика ;)

14. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Me interesira Dali IMA nekoja of Bitola DA mi daj mislenje za Dr.Lili Nastevska

15. romanka123

romanka123 Нов член

Majki, kako ste zadolovolni od dr.radica vo ordinacija Lozankovski za vodenje bremenost?

16. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Љушев, ордибација ВељаЉубовНадеж

17. elena.mak

elena.mak Популарен член

Др. Радица ми ја води и втората бременост. По кул гинеколог на овој свет - нема! :) Само најдобро можам да кажам за неа, она е 100% заслужна што воопшто имам дете, а не па второ што чекам! Чуда изведе таа жена со мене, чуууууда! :)

zuto, Sunshine_1979, espana and 2 others like this.
  18. slobodka

slobodka Популарен член

Ги исчитав сите претходни постови и морам да кажам дека секој со своето искуство. За дотичната Радица од кај д-р Ложанковски јас лично само лоши зборови. Многу негативен човек ( барем мене така ми се виде), ме наполни со негативна енергија и не само тоа, ме убедуваше дека освен инвитро немам друго чаре, демек ни инсеминација не помага. А јас баш тој месец си останав трудна по природен пат!!!
    Инаку матичен ми е Коруновски веќе 15 години,но и тој не ми е баш баш само од причина што не објаснува многу, треба зборовите од уста да му ги вадиш. Е цела среќа е што ги запосли двете докторки кај него и Снежана и Сузе се според мене прекрасни. Е нив не би ги менувала за ништо. ептен сум задоволна,

Pcelka94 likes this.
  19. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Само Васо Коруновски од МВР ептен е стручен , искрен на мајка ми 20 год. матичен и е а на менеботкако почнав со односи и ден денес :)

20. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Вистина е хахаха со клешти зборови му влечам но за скрининзите се искрено си кажува човекот а како замена кај Снеже си идам и препрекрасна е и ептен си кажува жената и објаснува и се шалиме се смееме но кај Васо од што ќути срам ми е некогаш и да се соблечам хихихи

slobodka likes this.