Zdravo, ve molam za odgovor dali utre i nedela Skopje na klinika rabotat biohemija za ispituvanje hormoni na 3 den ciklus?ubav den
Кај нив и трудна да си си, плаќаш исто 500 денари.Со картичка не можеш,точно пари мораш да имаш секогаш,за да не трчаш да раситниш.
Zdravo decki, 5 meseci kako sto se porodiv vo Remedika kaj Dr afrodita stomnaroska i imam samo najubavi zborovi za doktorkata, prefina , dostapna zlato od doktor . Za Dr Zoran neznam kakov e sigurno e strucen , no koga mi pukna vodenjakot na polnokj bese dezuren i duri me prasa dali sum sigurna deka bil vodenjakotD Normalno deka bev vo pravo samo sto visoko bil puknat i bev 1cm otvorena i malku se zacudiv nekako ne mi ostavi nekoj vpecatok, dr doktori na vizita gi gledav ok bea vaka. Toa e moeto iskustvo
Сарџовски од Систина, некое искуство со него како гинеколог. Секое мислење многу би ми помогнало. Фала за одговорите.
Девојки, дај те ми предлог за добар гинеколог во околина Аеродром/Центар? Бев 15 години кај Филиповски, ама еве две недели ми презакажуваат и никако да отидам на преглед. Веќе е над 70 години и прептоставувам дека ја предава праксата, ама не ми се чека со недели за преглед
Филип е океј како човек и Доктор, но мислам дека загуби и ќе загуби многу пациенти единствено ради неговата дрска мајка
Јас одам во ординација Др. Ложанковски, кај доктор Биљана Сиљаноска Гиговска. Позади дискотеката Хавана во центар, кај кинескиот ресторан е ординацијата. Се закажува онлајн. Задоволна сум. Некогаш доцни докторката, се прави гужва но читам секаде е така.
Добар ден девојки. Последна менструација ми беше на 19.02-23.02. Вчера (18.03) направив два теста. Едниот со бледа линија (како рана бременост), а другиот Дигитален и пишуваше YES +. Кога да посетам гинеколог според вас? Прашувам бидејќи ќе одам приватно и не знам дали ќе се види нешто затоа што е рано.
После позитивен тест се јавив кај матичниот гинеколог и кажав за позитивниот тест и ми закажа прв преглед во 5 недела и 5 дена од првиот ден на последната менструација. Во меѓувреме ме советуваше да не вежбам стомачни, да не кревам тешко и да немам односи. Со лесно!
И јас сум со истото прашање. Пробував некое време да закажам онлајн кај неа и никако. После случајно дознав дека не била веќе таму
Немам лично ама другарка се породи кај него и беше задоволна, царски беше она. Ако си отворена и за други предлози од Систина, најголема препорака за Дракулевски
Ми дадоа нејзино бројче од Коруновски, ја најдов, сега е позади Дион во Аеродром ќе превзема некоја ординација таму.