Градници

Discussion in 'Мода и стил' started by ana-sweet, Oct 13, 2011.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

IMG_20170616_085404.jpg

Lolo5, joy1, Rebecca_R and 1 other person like this.
  2. eli25

eli25 Форумски идол

3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Јас и на раце знам да исперам градник, особено преку лето кога нема доволно алишта за цела машина. Ги перам со најобичен сапун, dove, teo, небитно и светнуваат. Нема никаква финта, просто цел градник го поминувам со сапун, тријам и после неколку пати поминувам низ вода. Можеш пред перење да го ставиш во вода и шампон да се накисне, после тоа сапун и тоа е тоа. :D

Е сега, еден од NBB малку смени форма горе на работ, веројатно дека пуш-ап, ама го вратив во нормала. Овие што се обични без никаков пуш-ап немаат гајле. :)

eli25 likes this.
  4. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Јас пижами и пењоар имам од таму,супер се покажаа,есента ги земав и до сега со редовно носење,одлични.

duffi and Bozica1980 like this.
  5. joy1

joy1 Форумски идол

јас од џамбо зедов таква корпа

eli25 likes this.
  6. An-na

An-na Форумски идол

Гледам тука дискутирате и за костими за капење, па може е најсоодветно да прашам тука (ако не, модераторите нека го преместат мислењево)
    Каде да најдам едноделен костим за капење со поголеми корпи (Е)? Лиска нема тоа што ми одговара :( Јас носам 40, 42, со Е корпа:tmi: Они немаат, имаат Е корпа, ама 44, 46. Пливам во нив. Некоја друга продавница? Ќе си пукнам.

Last edited: Jun 17, 2017
    Tina2017 likes this.
  7. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Носам обични, без пушап и без корпи или потпунки, најчесто од пазар купени, најмногу до 200-300. До скоро гледав поефтини да се, бидејќи ми растеа градите и на кратко време мењав големина. Сега веќе некое време 85Д ми останаа, изгледа вака ќе биде океј е задоволна сум. Имам бели, црни и кремасти. Не бирам изглед, сакам најобични, битно да вршат работа :) Неам пробано пушап, планирам со корпи да зеам некој чисто да сменам, ама и онака некако големи ми се, па не би сакала додатно да привлекувам толку внимание. :tmi:

Dust, Tamatam and SummerGirl like this.
  8. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Каде ги има оние градниците како лепенки (без трака на грбот), со „штосните“ врвки за пуш-ап ефект?
    Се нарачуваат од сајтови или веќе ги има и низ продавниците за долен веш?
    Посочете ми некои за да разгледам, купив топ со провидна чипка позади на грбот, па многу ми е безврска да ставам градник со силиконска трака и да се гледа. Не ми се допаѓа како стои.

9. DAngel

DAngel Форумски идол

Ги продаваат рандом онлајн продавници по цена од 350-700 денари. Дефинитивно ги нарачуваат од алиекспрес, таму по $2-$3 долари мислам беа.

Mishela likes this.
  10. Mishela

Значи подобро да си барам силиконски. :^)
    Многу ми се несигурни силиконските, сум носела и имав чувство дека „ќе ми избегаат“. Немам многу големи гради, корпата ми беше океј ама овие силиконскиве ми прават некое wiggly чувство. :lol:
    Овие ми изгледаа посигурно дека најверојатно се некаков сунгераст материјал, па затоа се заинтересирав.

Ако не се лажам, @tincemajmunce мислам дека купи ваков градник. Се извинувам доколку грешам, ама во спротивно - се моли да се јави на рапорт. :)

11. AnaBub

AnaBub Активен член

Видо во Elva во Рамстор на втор спрат.

An-na likes this.
  12. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Таа сум.
    Се јавувам на рапорт.
    Се извинувам што каснам сега се приклучувам.
    Јас имам од тие градници со врвки го нарачав од алиекспрес за дури 2,5 евра.
    Скептична бев бидејки имам солидни гради и не се чуствувам комотно ако ми е лабаво и мислам дека ке ми испадне нешто од некаде.Вака прв впечаток задоволна ги отворам врвките до мах ги лепам на гради и затегам ништо не паѓа,не излегува....држи цврсто.
    Ги нарачав една корпа поголеми да ми га опфати цела града.
    Иначе ги имам видено по фб ги нудат најефтино што сум видела 350 најскапо 1200:drunk:

Yowannty, Tamatam and Mishela like this.
  13. Mishela

За тоа ми е најмногу, да ги држи градите сигурно. Не ми треба пуш ап ефект, само сакам да немам чувство дека ќе се лизне. :lol:
    Силиконските корпи имам чувство дека ми попуштаат кога се потам, па шубе ми е ептен.

Фала ти многу @tincemajmunce, ќе разгледам низ Алиекспрес, ми одговара да почекам дури стаса.

tincemajmunce likes this.
  14. Luminary

Luminary Форумски идол

Јас секогаш сум имала проблем со наоѓање на добар градник бидејќи имам мал обем, а големи гради.
    Најчесто сум купувала од Лиска, задоволна сум со квалитетот но се малку соленки цените на тие поубавите градници.
    Презадоволна бев од Голден Поинт, имам купено градници од таму (додека имаше продавница во City mall) и еве веќе 2 години ги носам и се одлични.
    Скоро купив од New Yorker, решив да им дадам шанса и на тие бидејќи ми изгледаа квалитетно, па ќе видиме дали сум згрешила.:lol:

referentka likes this.
  15. referentka

referentka Moderator Staff Member

Од Голден поинт колку пари се?
    Досега освен Лиска, друго не сум купила, токму поради проблемот обем-величина на корпи.

Можеш ли слика или линк да ми пратиш од тоа од Голден поинт што си купила?

16. Luminary

Luminary Форумски идол

@referentka
    Јас ги начекав на некаков попуст тогаш и ми искочија околу 1000 денари за еден.
    Нешто слично на овие два се
    [​IMG] [​IMG]
    За жал, мислам дека во Мк веќе немаат продавници, нека ме поправи некој ако грешам, а онлине не сум нарачувала а и не би се осмелила бидејќи морам да пробам прво јас, проблематична сум малку :lol:

referentka likes this.
  17. referentka

referentka Moderator Staff Member

Штета...
    И јас непробано неможам.
    Баш убаво изгледаат овие.
    Оние на Лиска многу бапски ми се:lol:

18. Luminary

Luminary Форумски идол

@referentka
    Тоа и јас зборувам цело време. Ако има некој така поубав на изглед е над 2000-3000.А толку некако не ми се даваат искрено, барем не сега, додека не се изнервирам тоа :D
    Туку оди до New Yorker, и таму одат така бројчињата, посебно обем и посебно корпи а и не се скапи, сега и попусти имаше од некои моделчиња што се останати само неколку, може ќе ти фати око нешто.
    Исто така имам купено и од Sara Fashion, ама после неколку перења ми се шират во обем и треба да ги шијам за да можам да продолжам да ги носам.:|

referentka likes this.
  19. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Koja cena e?

20. joy1

joy1 Форумски идол

не паметам
    ама околу 150 ден беше