Денес... Уште едно недефинирано чувство во прегратката на монотоноста. Хммм... Некогаш мора да биде така за да не биде поинаку.
Денес... кога едно добро ќе се случи, знам дека следат уште неколку, други. Кога едно лошо ќе дојде, макар и во форма на исфрустриран човек што си ја празни душата врз тебе... знам дека уште една дузина луѓе и настани ќе ми се испразнат во мојава канта-душа. Се' си е така подредено, да не се мешаат едното и другото. Чудесии. If you don't mind, I will lay low now.
Денес .. ден за шопинг беше. Бев до Primark, H&M, Action, Zara, Mango и си се подновив бајаги На враќање до Lidl да земеме со дм за јадење некои работи,да наполниме фрижидер. Направив ручек, јадевме и сега неколку мин.одмор Подоцна ќе одиме на една забава на море
Денес не ми се прави баш ништо. Ме утепа досадата. А и некоја голема мрза ме фати, не можам да се помрднам.
Денес... Почнав да пишувам/водам блог http://marriabeautynfashion.blogspot.mk/2017/08/lush-mask-of-magnaminty.html?m=1
Денес... Конечно освежување на телото и душата. Миризливи ноти со долготраен интензитет ми ја брануваат аурата како да не биле мои. А што со мислите? Можеби нов сервер е решение...