Догинг (dogging)

Discussion in 'Секс' started by Strumka22, Dec 14, 2015.

1. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Догингт иако на прв поглед асоцира на кучешка поза во суштина не е тоа, туку нешто сосема друго.
    Dogging е со едностаен речник кажано секс на јавно место т.е на места каде може да ве види некој. Догингот најчесто се практикува во некои селски средини покрај патчиња на ливади, или во градска средина паркови, потоа затскрени плажи.... со еден збор место кое не е премногу прометно но сепак има можност некој да ве види.
    На прв поглед изгледа вулгарно, непристојно но во суштна знае да биде доста интересно и пред се возбудливо, самото чувство дека сте на места каде што во секој момент може некој да ве види го потикнува лачењето на адреналин и сексот го прави екстра возбудлив.
    Би сакала да го слушнам или во случајов прочитам вашето мислење за dogging-от, дали сте го практикувале, дали ви се допага, ако да зошто да, ако не зошто не...

2. traveler

traveler Истакнат член

Sum go probal i mnogu e vozbulivo, bi go povtoril pak :)

3. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Нешто како ова, Струмка ? :?:

47b2dvlr8gty.gif

Candy.D, Lolo5, realGirl and 43 others like this.
  4. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

или можеби ова :D :D

Lolo5, blackwave, martine and 11 others like this.
  5. kim.k

kim.k Популарен член

:rofl::rofl::rofl: што е со темава. Секс во јавност, ете едноставно е, и догинг ли настанало :D
    Гарант има 100 теми да се пише нешто за ова, не гледам баш потреба од темава.

veren, Petar80, Valerin and 9 others like this.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Догинг, рим џоб што е следно.
    Трактор секс?!

Lolo5, j......s, veren and 9 others like this.
  7. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Arthur and Petar80 like this.
  8. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

А зарем мораме за се да користиме странски зборови? Јас мислам имаме веќе термин за тоа во македонскиот јазик - секс во јавност. Вака ако кажеме догинг нешто понапредни сме? Или поблиску до западната култура??? Или 'френдиците' ваши така зборуваат кога сте на 'парти' во 'најтклаб'? Ма плис донт ду догинг ин да парк, не е вери најс, може да ве види самбади.

9. crimson

crimson Форумски идол

Грешка си малку со преводов, еве urban dictionary што вика:

having sex with more than one person in a public place, often with at least one stranger, and usually with others watching. (Hence a more or less spontaneous meeting point between "exhibitionists" and "voyeurs".) Good for spreading the DNA around. The word comes from the idea of dogs "doing it" in the open air with whoever else they happen to bump into. Also includes the sense of dogs wandering around in groups in search of something interesting to sniff ....

Lolo5, blackwave, imelda and 2 others like this.
  10. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Ааааа, ова како нешто одиш на улица, начекуваш два-тројца на пешачки, и спонтано почнуваш секс таму лево од кај човекот што прадава пуканки и шеќерен памук. :rofl:

Lolo5, Annath, Priroden and 9 others like this.
  11. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

За мене тоа е глупост жива да се тресам на јавни места секој да ме гледа кога можаам дома да си го праам.
    Ќутиси бутиси ;))

Maca_<3 and Petar80 like this.
  12. Valerin

Valerin Популарен член

Уште повозбудлив е филингот да ве начека џандар и опне пендрек од газ, а потоа и една казна. ;)

Last edited: Dec 16, 2015
    Lolo5, blackwave, Priroden and 11 others like this.
  13. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Ова повеќе ми личи на шупинг него ли на догинг.

14. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се согласувам дека нема потреба да се користат странски зборови но гледам дека во сите теми се користи и оригиналниот збор посебно кога се фетишите во прашање па затоа го напишав и оригиналниот збор.
    Инаку многумина темава ја мешаат со секс во јавност но јас мислам дека има суштински разлики помегу овие 2 теми. Сексот во јавност може да биде во лифт, афтобус, воз, влез од зграда..... Додека догингот е ненаметлив, тој се практикува најчесто надвор од гратските средини на малку прометни места. Ако гледаме од тој аспект сексот во јавност повеке можеме да го поврземе со егзибиционизмот отколку со догингот.
    Инаку ме изненадува ниското ниво на култура во некои од коментарите, едноставно лажниот морал некако како да преовладува. Сите сме имале секс на милион места од типот на кола, вц,.... и да не набројувам и одеднаш морализираме на една ваква тема. Искрено мое мислење е дека догингот е ништо во споредба со она каде се денес младите имаат секс вклучувајки и одвратни тоалети, или на седиста од афтомобили на кои има мал милион бактерии.

traveler likes this.
  15. kim.k

kim.k Популарен член

@Strumka22 ако не се лажам, ти имаше пишувано на форумов дека имаш некој фетиш со пелени, каде што вршиш нужда, така нешто беше поправи ме ако треба.
    А пишуваш за бактерии на седиште од кола, имаше и во темата орален секс исто така некоја одбивност зашто не било многу хигиенски.
    Ај објасни ми како ти е по хигиенски да се мачкаш во измет отколку да пружиш орален?

Не го сфаќај ова како навреда или понужување, озбилно прашање ми е. И ако сум утнала нешто поправи ме, бидејќи еептен од дамна имав читано ама ми имаше оставено впечаток па памтам :)

zekzeki and Winter Lady like this.
  16. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Паметам и јас, имаше брутални фетиши.Такво нешто беше, и тоа мислам шпред 1 месец го имаше пишано.Не е оддамна.Сега ќе се расчепкам по нејзините мислења. ;)
    Трактор секс :lol:

Lolo5 likes this.
  17. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Не би сакала да ѓи мешам темите но еве да ти одговорам, Никогаш не сум се мачкала со измет, писингот е нешто друго, се користи само мокрачата. Имаш неколку варијанти на пиинг да не ги објаснувам сега тука.Инаку тоа што го реков за сексот во кола го кажав толму поради тоа што сите продаваат некој морал а се е...т по коли на паркинзи и во вецеа а ваму ми продаваат лажен морал.

kim.k and Abrakadabra like this.
  18. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Струмка, неколку пати сум прочитала низ форумов твои коментари во кои велиш како имаме лажнен морал.
    Ако е така, зошто воопшто отвораш тема на која со никој не можеш да размениш искуства ?

amore_mio1 likes this.
  19. MissDior

MissDior Популарен член

Ја видов темава во новоотворени и не приметив во која категорија е, јас очекував дека е некој новитет во вежбањето и рекреацијата ме асоцираше на џогирање со куче (сериозно) dog+jogging = dogging. Само нешто измислуваат jogalates, spinning, pool fitness па викам да прочитам што е во тренд да не сум неинформирана.

Lolo5, cresa-jagoda, j......s and 2 others like this.
  20. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Pa ti si bila Expert , ushte malku pa kje me stasash mene kako Sexpert.
    Dogging si se poshtuva da , gradski park star del mi e veren drugar ushte od mladosta.
    Vo poblic sex magistar imam... Epten sum ljubitel na takov sex, posebno ovoj leten period.

Spiceyourlife and Lolo5 like this.