Лејди кои електролити се тие за бебе? Да земам и јас такви. Сега пијам некои рандом ми ги дадоа во Зегин, полски.
Ни мојот не прифаќа Ад, стрес ми прави помислата на одбивање а многу сакам после годината да го одбијам. Скапана сум, жива ненаспана, заби ли се, скок ли е веќе не знам.
Ако ме однесат еден ден со итна на операција ќе мора сакала нејќела Јас ќе и нудам секоја вечер пред спиење па може еден ден ќе прифати… надежно
Same, same денес баш кажав ако месецов не ја одбијам од стрес и нервоза ќе докараме до година. Ноќеска на 35мин се будеше, во скок сме наводно од оваа недела ама веќе не верувам пошо еден месец ќе стане како е таква и само со доење презаспива , од заби ни траг ни глас.
Твојата е поголема 1 месец од мојот и да ти кажам ич не ме тешиш со муабетов . Иначе ноќеска мојот на 1 сат се будеше после на 30 минути. Вторите бебиња ќе ги доиме?
Не се согласувам, затоа што поминав и тренинг за спиење, спиеше добро еден период, но пак дојде наплив на нови вештини и едноставно нејзиниот нервен систем е преоптеретен. И да не цица навечер она ќе се буди да вежба. Тоа што напредува многу брзо и се одразува на спиењето. Од пред два дена почна скроз сама да си ги мести сортерите без помош ама затоа заспива со мрдање на рачето како да држи фигурка и се буди од тоа. @naturally второ може само ако е пасивно дете иначе one and done сум
Епа добро, тоа е друго штом е поради вештини, срцка таа си мести фигурки ајде мајка брзо се ќе научи и ќе спиеш на раат Него, кажи какви сортери имате, сакам и јас да земам (мојата знае да ја пикне топката во кошот на проодувалката, така да мислам дека и овие ќе ги сака). Се што гледав некако не ми фати око или јас сум сложена
Што правиме со екстра апетитов што го имам од како почнав со доење... Вака не ми беше претходно па си давам за право да кажам дека е ради цицањето.
Ако може мене и на @Feniksgirl да ни дадете малце од апетитот . 500-600 калории се губат со доењето, така да јади си .
Земи свеееее све ! Значи не знам јас глад осеќам константно , а и бебка цело време на цице е ме исцеди
Кога се вратив на работа, колегите ми рекоа дека изгледам послабо од што сум била. А килажата не кажува така, ама во обем многу.
Баш и јас пишував пред некој ден за истово, 7+++ е бебка а јас уште со апетитов до плафон. Како дупнат казан