Mnogu place i ne saka nikako da fati grada ni so silikon ni nikako mozebi da probam so caj malku da mu dadam pa da cica bidejki koga e gladen mnogu place
Probaj da go niskas za zaspivanje pred da pregladni i koa ke zadreme malce daj mu mene taka mi uspevase ama period im e nedela dena posle ke se normalizira
Ели на кои сајтови читаше? На многу што налетав на нет има одредено количина на полномасно кравјо млеко за после 1г дека е убаво да се конзумира бидејќи мастите биле добри за развој на мозокот од 1 до 2 години, а после 2рата може да се дава low fat или non fat. Е сега дали се заменува истово ако дадеш јогурт или кисело млеко не знам,ама во глобала на вакви препораки наидов
Исто! Два скока поминавме ама со цицањето не се смени многу, може почесто само да цицаше . Затоа сегде со мене си ја носам нема делење од цицките
Скокови не пратам јас, до сега се нема случено некаква промена. Од раѓање виси на цицка. Па ако заспие на неа, штом се тргнам одма се буди. Јас ако морам само го носам, обично гледам брзо да се вратам. Кај да го носам и таму ќе треба со цицките надвор
Ја таква сум у аеродром мислам нема клупа кај шо се немаме доено (добро де не толку, ама така иде зборот ). Цицалчиња наши убави!
Протеините што ги содржи кравјото млеко се штетни бидејќи не им е доволно развиен дигестивен систем на бебиња. Содржи и мала количина на железо што го прави повеќе штетно него корисно за пиење. Другиот момент е дека е прашак и нема никаков бенефит од него. Гуглај side effects from cow milk или benefits from cow milk. Со првото дете давав АД до 2 години, после продолжив со козјо, бадемово итн. Многу поздрава варијанта ти се козјо кисело млеко, сирење, кашкавал, кефир... Од тетрапак освен полн стомак друго фајде нема.
Bebe e 4 nedeli poslednive dva dena cica ama mnogu kratko eden podoj trae 15 min i zaspiva Me bolat gradite bideki ne se isprazneti kako da postapam ?
И ја сум за ад до 2г дефинитивно. Само што се што наоѓам на нет е за до 1г а над 1г само се пишува за бенефити од пиење кравјо млеко. Али добро нема везе онака ме интересираше
Цица често но пробав да се одмолзам и многу малку млеко течеше ; ги осеќам градиве како тврди.. Зошто?
Не знам ова од кој е кажано, ама совет од стручно лице е кога се прави масажа на градите не треба да боли и се прави со ептен нежни движења.