I mojata isto taka ima i grcevi se tutka so nodzinjata se vitka jas mu zedov od kapkite Waya ii cajce od Bekutan, pomejgu Waya kapkite i Bekutan koj se podobri, citav deka Waya stvarale zapek ili ne ?
Мене дали ми се одбива бебе од града или снемувам млеко и тоа што го имав или не знам што се случува последниве два-три дена а го ставам на града одма вриска писка враќа нозе наназад мислев дека се грчеви ама веќе не знам што да мислам, се турка во града лакомо..., пробав да сменам позиции (обично го дојам како лулка) - со лежење не бива, не знам да се наместам, со фубалска топка грбот ме фати... Со пумпата па ич не испумпувам дали 10-20мл Веќе ова станува измачување....некое чаре? Реално колку и да нејќам си давам веќе рок уште една недела ако ви се верува психички пропаднав веќе Бебе е 3 месеци и моментално во скок..
Ајде ќе пробам.. како позиција лулка и да се шетам? се би пробала. Од среќно бебе пред една недела ми се смени скроз нас ни е тек трети скок нејќам ни да помислам каков ќе е четврти
Да, лулка и наместо да седиш, шетате низ соба. Побарај кај Нате (доењесољубов) на инста има пишувано за штрајк во доење, може ќе ти биде од корист.
Do skokot e ne se sekiraj nema da se odbie niyi mleko da snemas. Vo raka poza lulka i noz soba setaj. Jas ja zaspivav so cicka setajki i koa ke ja legnam na spalna da se douspie se iznacicuvase. Na podrazbuduvanje isto dur ne se osvestila cicka vo usta. Isto taka i navecer ke stanam ke ja zemam i samo cicka davam taa spie cica za merak 10min i nazad vo krevetce....eeee sto bese polesno koa bese 3-4mes
Zdravo, dali nekoj go.ima koristeno i kako e zadovolen, za cuvstvitelni bradavki, na upatstvoto pisuva da se macka tenok sloj nekolku pati i deka nemora da se otstranuva pred doenje,sto koristite vie za cuvstvitelni bradavki, bebeto mi e 21 den, go dojam i imam mnogu bolka koga cica imam cuvstvo kako so igli da me bodi natre,posle kolku vreme pominuva ovaa bolka?
Нешто да не си грешка, баш е за гради, и на него си пишува @glisa Јас мачкав од истото, за околу една недела ми помина. Ама го измивав пред доење, не ми беше сигурно така да го дојам.