Дојран

Discussion in 'Патувања и одмори' started by strelec.67, May 16, 2010.

1. bella12

bella12 Популарен член

Ако те интересира нешто за во романтик прашај може ќе знам да ти одговорам

2. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Оу шит. Дај друго дете :D

eliesaab likes this.
  3. bella12

bella12 Популарен член

Апартмани или хотел сакаш, во центар да ти биде блиску се да не треба кола да палиш или не ти игра тоа толку улога?

4. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Така ќе му дојде, оти не сум шофер, а одмор би имала некаде август почетокот...

5. bella12

bella12 Популарен член

Апартмани марија - тео, фук так апартманите( не бунгалови), апартмани тентови, лион апартмани, апартмани нино, апартмани дани, апартмани ана, на жаре бербер апартманите исто се добри. Ступард апартманите што се пред гранико, и фук так имаат апартмани на самата плажа фук - так. Е сега земи го во предвид дека таму има зграда што прават, дали работат уште на неа не знам точно. Од почеток како почнав да ти ги набројувам така се од влаз на стар дојран па до излез спрема граница. Тие ти се околу центар првите неколку, и во прв или втор ред, не се многу на ридот. За плажа таму само на градската или фук так. Е сега ако си на центар фук так плажа ќе ти е далеко, ако си околу жаре бербер, ступарт апартмани блиско ти е фук так плажата. Зирни ги на гоогле мапс, кој каде се наоѓа.

MiloMalo likes this.
  6. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Ти благодарам многу Бела, ќе разгледам. Сега барем ќе знам што барам, подруго е, уште еднаш благодарам :l: