Евровизија 2011

Discussion in 'Музика' started by Gkatzopulu, Jan 27, 2011.

1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

А која црна 12-ка од Русија??? Да чујат тие сквернавење и какање врз нивната Калинка маја (Калинка моја на Влатковски народен јазик - превод) ке не тужат за пореметување на национално благо. :fubar: Па кај сме ние бе од дома да не пушти човек... цц ццццц цц ц |(

Offspring and karak like this.
  2. karak

karak Популарен член

ништо за подршка на влатко само да почнеме да зборуваме руски ете почнувам да си го обновувам и присекам на рускиот :lol: :lol: ПАГИМАЕШ ПА РУСКИ ЈА ТЕБЈА ЉУБЉУ :lol: :lol: :lol:

Marilyn-Monroe likes this.
  3. baby.90

baby.90 Истакнат член

хахахахаххахах Marilin ме изнасмеа, ние сме само за во ова кутро државче да си седиме, и само по Валандовски, Охридски, Штипски, Скопски итн. фестивали да си пееме глупости.
    Глупост до глупост, на глупоста -глупост што би рекол Блажо :D :D :D

bilebt and Marilyn-Monroe like this.
  4. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Калинка, калинка, калинка маја
    в саду јагода, малинка, малинка маја :f:
    СКАЖИТЕ ПОЖАЛУСТА, ЧТО ВИ ХАТИТЕ ЗАКАЗАТ?
    С НОВИМ ГОДОМ ВЛАТЧЕ :hai:

karak likes this.
  5. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

6. NelChe

NelChe Истакнат член

Боа, имаш право дека сме непогоден народ, отсекогаш сме оделе против своето. Ама конкретно за случајов (зборувам субјективно), од лани знаев дека Влатко ќе оди на Евровизија, батали што не знаев каква тралалајка ќе пее. Никогаш не сум го почитувала нит како лик нити пак има некое дело за восхитување. Ако Влатко беше транспарентно и реално избран, е тогаш би ја имал мојата поддршка. А не вака детево плачеше лани што не отиде, па за да не плаче пак, да го пуштиме да прошета Германија. Мислам, тоа е толку провидно, не знам колку треба да е глупав човек за да не сфати. Реално, имаше бар 2-3 поквалитетни и песни, а за изведувачи ич да не правам муабет.

HeidiDiWalt, bilebt and viknik90 like this.
  7. BoaVista

BoaVista Форумски идол

^^Абе тоа се у ред. Ама и да изберевме некој друг, пак на некој немаше да му биде погодено и пак ќе се коментираше. Зборот ми беше дека ние сме таков народ, живееме за вакви дешавки и скандали и после по три месеца само за тоа правиме муабет. Вечито незадоволни сме.
    А и незнам што е толку трагично што ќе оди Влатко. Еј какви песни до сега имаме праќано, па оваа била проблем. Јас напишав мене песната ми е ок за на евровизија, зошто таму тралалајки се бараат, а не квалитет.

8. NelChe

NelChe Истакнат член

^^Епа мислам дека баш тоа е проблемот, какви глупости сме праќале па зошто да не и Влатко. Се поголеми глупости праќаме. Само се бламираме од година во година а ништо не постигнуваме. Никаков резултат.Само се фрлаат пари за џабе. Мислам дека не треба повеќе да учествуваме на Евровизија, едноставно не гледам некоја позитивна страна од нашето учество. Се' е само блам и фрлање пари за џабе. Евровизијата е циркус, ама и тој циркус кошта пари.

9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Ја мислам дека Драган Мијалковски требаше да го пратиме.

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Боа, кога нешто е за кењање нормално е дека ќе се кења. Не дека бил Влатче или незнам кој. Влатко е ужас, тоа е повеќе од јасно, лани кењавме за Ѓоко ради што се избламира со англискиот, Некст тајм јас лично не ги вреѓав фини ми беа, Елена ми беше ок... Кога е нешто за резил, за резил е, ако ништо друго барем самокритична нација сме. А и ова е дежа ву секоја година. Некој јаде трици, друг поддржува, трет збори каков народ сме ништо не ни чини. И другата година ќе биде така, и секоја година додека не решиме конечно да се откажеме.

11. del-fin

del-fin Истакнат член

Се согласува со тебе.Лани да небесе подобар Гоко Таневски.

12. Offspring

Offspring Форумски идол

^ Подобар беше, барем глас има.

adele19 likes this.
  13. Ariel

Ariel Форумски идол

И Влатче и Ѓоко се тапа. Ама што има врска. Ќе отиде и Влатче, ќе му помине редот.
    Јас не се замарам многу многу со евровизија. Не мислам дека нешто посебно музикален народ сме, а во прилог на тоа оди и изборот на песните кои ги праќаме :D

Песнава нема врска, ама се надевам дека или ако оди на македонски - никој нема да ја разбере, или ако ја преведат - ќе ја оправат малку :D

А што па им текнало на Германциве во Дизелдорф да организираат евровизија??? Сешто! Туку ај, они си знаат :D

14. adele19

adele19 Истакнат член

Победи Влатко пошто немаше кој друг. И мартин имаше интересна песна, ама Влатко веќе по четврти пат пробува, па ајде да го пуштиме кога веќе е толку упорен... Само не знам кој ќе не` претставува в година. :) Сите поминаа. Можеби Рок Агресори. :) Тие се поискусни. :D КУКУРИКУ офф како идиот изгледаше во тој костумот како кокошка...

15. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Сцената ме потсеќаше на 90тите.И тогаш поарни биле.А фустаните тоа да не праам муабет. Ко од бит-пазар да ги зимале.Водителката во пакет со сите други.
    Гревчиња беа сите а посебно оваа ми беше најгревче:
    http://www.youtube.com/watch?v=1bpjwwpqJnc
    3 збора не и искочија од уста |(

FortuneTeller.xD likes this.
  16. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Подобро пилето да го испративме да не претставува отколку Влатко..

HeidiDiWalt likes this.
  17. maca99

maca99 Популарен член

Кога ќе се откажат бе луѓево од евровизија?
    Хм да -битно е да се учествува :!:
    Испаѓа дека е битно да се прошеташ надвор од мкд-гага :lol:
    Зар цел му е на некој сеуште еврозвизија |( ?Зар нема каде да се докажат,ваму ќе се брукаат :^) ко секогаш...
    За песнава немам коментар :| ај што ќе оди дотичниот-нека оди,некако да се помириш,ама зошто не побарал некоја песна од детски фестивал?многу поззбилни,попевливи се -и со поозбилна тематика од неговата РУСИНКА :doh: ,иако се само детски :fubar:

18. tessie

tessie Форумски идол

Лелеее...ужас... за нас значи Евросонг треба со закон да се забрани...ццц...и така ни требаат пари бе луѓе :D Ама озбилно, немаат луѓе леб да јадат, битно за брукање по Евровизија сме прваци како да пливаме у extra cash и ова ни е ... еве... некој каприц на богатите... :lol:

:D :D :D E ова го погоди....да бе, русинките цел свет ги сака, сеа едно македонче шо рекло ќе паднат на г* :lol:абе одма Нашиве па, само македонка да не е, се друго може :D па се чудат коа моме македонче ќе ja земе некој холанѓанец, американец, германец и сл. и ќе му ја фати штрафтата а тие ќе останат да се сликаат :D (секоја чест на исклучоците)

19. Alek13

Alek13 Истакнат член

Катастрофа и нема да коментирам повеке

20. tessie

tessie Форумски идол

Дефинитивно...последната Евровизија која ја пратев...Златна добра 2004...А Athena се супер...