Леле заспав на БИХ ептен овие баладиве само за спиење, калиопи мора да влези пошто од Хрватска, Словачка, Словенија, Бугарија... имаме 10000000 пати подобра песна.
Со се последнава песна, можам комотно да речам дека најдобри беа: Жељко Калиопи Шведтска Словенија Норвешка.... и толку, другите не ми се допаѓаат. Па се некако си велам ај ќе влеземево финале
Само жалопојки, мрачни филмови за нашето страдалничко минато, јас да доаѓав на Балканот од страна ќе очекував да гледам луѓе на улици како плачат. Ама и овој блајнд е некако. Лошо ја покажува поентата на песната. Сноу, намерно стави и дт во ШвеДТска, да не згрешиш?
A овој што му се дешава на овојј за овој немам меме, зашто ни FOREVER ALONE не му е рамен лав ис блајнд Oди пукај се со воздушна пушка бре
Оти бе овој со превез? Да не му смета светлото нешто? Лелелелелееееееееее, денсањето Овој е некој влезен во филм, готово ...
Ова Литванија убава песничка, ама уште кога почна ми заличе на некоја друга, Плагијат сто посто .. Љубовта ќе да е слепа, ама ние не сме слепи дечко !
Мене ми е преубава песната на Босна, после Калиопи и швеѓанката ова е трета песна која ме наежи. Нападнаа балканци со балади оваа година, ко договорени.
Во второво полуфинале песниве беа далеку подобри... Е сеа.. покрај Шведска, навивам за Калиопи и за Словачка - јако!!! У суштина ми се допаѓаат песни што го немаат оној претпознатлив евровизиски звук... И за Босна морам да кажам дека РЕДОВНО имаат убава песна. Ајде да видиме што ќе биде...
Аман,која ќе биди женската која ќе му го тргни на овај од Литванија превезот и да му кажи дека не е слепа љубовта? Се разочарал уште одсега Ааа ете,го тргна Песната онака,просечна... Леле неможам да го пратам мислењето
Море, море какви покрети извади Литванецов... а песната му е некако тапа. Едит: Рејнбоу, сега ќе се гласа.