Леле и мене, баш тоа го коментиравме утрово во друштво. Тој со неа ми е ко Били Ѕвер, заглавен во некој таков филм. А оваа ми е малку некоординирана кога си го пее остатокот од текстот, жити што научила како да маневрира со фалсетот, натинг спешл.
Лелеее Били Ѕвер хахахахахахахахахахахах не можам да престанам да се смеам, ама ептен ја погоди Ако се однесуваше на мојот и на коментарот од Мишела, нека ме поправи ако грешам ама за песната на Романија збориме
Toa што си го видела е старо, така требаше да биде, но и забранија на руската претставничка влез во Украина и ја избришаа. За доделување поени меѓу соседи, јас сум против, не треба да си доделуваат меѓу себе. правилно е така да биде, треба за песна да се гласа, а не за пријатели, ама секогаш стискам палци за соседите И јас очекуам влез, нескромно, ама со Македонија и ЕБУ никогаш не сум сигурна. Јодлачката ми една од најглупите песни годинава. не знам како и предвидуват сигурен влез во финале најсериозно. А знаеш дека за него коментираат, "he is so cuteee", "ah he is so handsome", "so sexy".... итн Ако е тој секси веројатно коментаторките ќе да припаѓаат на некоја многу грда нација.
Откако прокоментиравме, пак ја пуштив да ја слушнам, Мишела окце за детали имаш свака част Ја уште се смеам на компарацијата со Били Ѕвер @RedRevolution и мене ми е ултра глупа песната. Ама и таа на Молдавија ми беше, па влезе во финале. Ништо не се знае