Јас незнаев ни дека дечко има не па дека е трудна, мажена е или како? Ужас инаку, не влегваме сигурно.
Лелееее Јана ни е трудничка Баш ми е мило, со лесно нека и е. Ете кој нема да игра никогаш повеќе сам
Трудна Јана Нека и е со лесно Изведбава искрено слабо за мене. Не ми се допадна што и додале ефект на микрофонот, гласот и звучеше како да не пее во живо. И многу страшно ја нашминкале, природно си е поубавка. Ајде пуштам среќа, може на гласачите у Европа ќе им се допадне повеќе од мене
Леле после 100 години седнав да гледам наш претставник и Последно или претпоследно ќе бидеме? Ич не ми се свиде...Битно дознавме дека е трудна. Дома да не и фрлат со влечки по неа, па најде на најуникатен начин да им каже Нека е живо бебето, можеш одма да фатиш авион и се гледаме овде. Ча0
Браво за Јана. Супер беше. Малку криво на крај што го немаше делот I'll keep dancing on my own... ама добро, и без тоа многу ми се допадна. Без трема, со голема самодоверба и воопшто не звучеше како на пробите со растреперен глас.
Искрено, многу очекував со песнава, ама реално имаше премногу аутотјун на аудио снимката, а сега личеше како да пее плејбек, всушност едвај се слушаше дека пее.. разочарана сум.
Мадона во 90сетите ака Јана. Зошто побогу ултразвукот во најавата. И за клоцањето во танцувањето и не мрчам повеќе. Песната е за прв пат од македонските настапи ок
Сo зелениoт фустaн нa ред кaрпет се пoзнaвaше стoмaче, aмa пoмислив декa лoшo е зaстaнaтa. Некa и е сo леснo
Фантастична беше Јана, енергична, прекрасна За бременоста не знаев, многу ми е мило, со среќа нека ѝ е