So srejka na jana ili zana kako sto ja narekoa italjancive mene iskreno mi se dopadna pesnava lesna ubava so ubav ritam se nadevam deka ke ima finale Italia ne glasa vecer ili samo ziri glasa neznam toa kako voditelot rece italia ne glasa.... So srejka
Ептен слаба изведба на Јана. И Евровизија не е тоа што беше на времето. Шкарт ми се сите песни Ги чекам Израел и Бугарија да чујам добри песни годинава. Калиопи со Црно и бело ми е врв од сите наши изведби П.С. Типов од Унгарија е со драчевска фризура. Кромид. Браво.
И јас сум јунајтед дијаспора,ако има начин да гласам кажувајтеИнаку се тешам дека ке влеземе во финале,со оглед на ужаснава конкуренција
Се согласувам со ова и мене ми беше чудно.Како да не пее во живо Ама убаво ми звучеше целокупно ми беше ок. Сега Данска и Бугарија ги чекам убави песни имаат
Мене јоделинг ми е во исто време многу крипи, ама и многу интересно. Имам позитивен впечаток за Романија искрено, бар нешто поразлично беа, за разлика од Србија (што беше финтата на момакот без маица?). Јана беше доволно добра за финале.
Само мене ли ми е интересна Унгарија Уникатна е, отскокнува Ама без драмава на сцена, на спотот повеќе ми се допаѓа песната