Песната на Хрватска ми е позната и ме потсеќа не знам на која. Како плагијат ми звучи. Нашава ко да потфрли. Слабо.
Мислам дека го гледам и слушам синот на Паваротида да на претставникот на Хрватска мислам. Какви се отепани има, Јана наша е злато.
Засега Мк фаворит,вистина најдобра песна до сега И мене ми се чини дека плејбек беше ама оправдано,со мешко е момето Него овај од Хрватска
Врска немаше нашана, на таква жива песна како робот дремеше место да се разигра, килав настап. Хрватот ми беше одличен, а ми се допаднаа и Холандиja, Aвстриja и Унгариja.
Еве го настапот, за тие што пропуштија. Мене ми е досадно да ги слушам другиве ќе уклучам кога ќе биднат резултатите
@JuLleE Pisuvase po portalite deka e mnogu slicna na Let it go od Frozen Mene Jana mnogu mi se dopadna, izgleda kako vistinska dzvezda..A i milo mi e sto vo stomaceto zaedno so nea igrase i bebence Go utnala naslovot na pesnata haha Izvinete za latinica, od telefon sum
Прирoднa убaвинa мoмaвa. Нaшaтa тенкa устa сo темен кaрмин и oстрa фaцa сo нaпaднa шминкa, уткa вo шминкaњетo
А со една петиција да го избереме владикава Петар и да го пратиме до година на Евровизија? Видете поп е сигурно ќе фати тонови...